Румуни в той период тильки зароджувались як держава.Проти России -товстий пунктир-то кардон з рос.импер.И соответствующая надпись-кордон оффис.
є думка що будувалось воно по принципу "лініі Сталіна" - тобто не спеціально терміново для чогось, а заздалегідь.
Линия сталина у них была в районе Добрыновиц-в районе высоты 457,а здесь по идее стояли погранцы с огневой поддержкой и тыловыми позициями.Первая мировая внесла коррективы-линия фронта передвигалась то в одну,то в другую сторону.Короче весь лес изрыт окопами и капанирамиНе зря Буковину называли вторым Верденом.
Ни,але вин такий як ви-шукаэ документального пидтвердження .Просто таки сами просики э и в инших мисцях и чомусь рядом з бувшими кордонами.Та и мени будо би интересно впевнитись по обозначениям на авст. картах.
Я від кордонів АУ відносно далеко, тому нічого схожого не зустрічав, але ... чи логічно позначати на картах укріпрайони? чи може на той час це були секретні військові карти? Чи може просіки мали якесь інше значення і тільки потім їх прилаштували до військових потреб?
У вас э расшифровки австрийських виськових карт?Яка може бути секретность як з протибичной сторони укриплення видко у бинокль?Ви тильки все заплутуэте.
ну якщо бути не в курсі що то за воно, можна коротати довгі зимні вечори випилюванням надфілем ножика з вольфрамової болванки
та ліпше вже теплі шкарпетки вязати. все більш користі. можна ще рукавички теж вязати. сидячи у креслі біля палаючої грубки в якій потріскують дрова та вязати шкарпетки. а за вікном виє вітер та сипе сніг і десь вдалині підвиває голодний москаль якого завезли та викинули зараді розваги посеред степу.
ну припустимо чоловікові в"язати носочки це вже попахує гомо... ... короче погано попахує ... аот взяти халтурку на дім з роботи (працюючи у морзі) ото вже буде брутально і по нашому
а от якраз і ні. спочатку вязанням займались виключно чоловіки а вже після ближче до кінця ХІХ сторіча цим почали займатись жінки. а що у морзі можна узяти до дому? хіба що шматочок мняса та і те якщо свіже а якщо привезуть щось що пролежало з декілько днів у теплому приміщені? отож. так що ліпше вже шкарпетки вязати. ну або ножіка льобзіком пиляти.
от змоделюємо ситуацію - сижу сьогодня вдома вожуся з своїм хламом - дзонять у двері, відчиняю - а там дві Геніталіі (Свідки Єгови) і зачинають присідати на вуха! Поки ввічливо їм пояснив напрямок їхного подальшого руху - минуло хвилин 5 мого дорогоцінного часу((( ... а так, відчиняєш дверцята у брезентовому фартусі заляпаному кров"якою тримаючи в одній руці лобзика , а в іншій відпиляну кінцівку (що вказує на працелюбність і незакомплексованість господаря оселі) - і за мить на порозі вже ніяких гостей!
до людей терба ставитись з любовью. бо всі народ, всі богоносці(с) а з тими свідками я поступаю набагато простіше. пропоную познайомитись з своїм хомячком поближче. він дуже цікавий і постійно підходе до фіртки коли хтось приходе чи просто грюка в неї. правда вони, свідки, ще жодного разу не виявили щирого бажання познайомитись з ним(((((
ага, в мене в сусіда на другому поверсі теж є хатня тваринка (песик Алабай) ... коли той з перепою не зачиняє вхідні двері, песик виходить на сходи, сідає і сумно сидить, і тоді в під"їзді рух людей припиняється як вгору так і вниз))))
так отож і в мене такий самий хомячок. взагалі то він добрий та ласковий, дуже любе потоптатись комусь по ногах або полизати. свої всі знають і не бояться, ну а чужі то чужі.
Злые вы.Люди к вам с Благой вестью,а вы их и собаками и расчлененками пугаете.Другое дело Продавцы канадской оптовой компании и прочие дестирбьютеры.
коли чоловіки пропонують почитати книжку про світлу путь, я завжди говорю , що їхні краватки вказують напрям , куди і в яку путь треба їм іти
вітаю панство. зі святом вас всіх. сьогодня тре' їсти яблука та як той казав. так що усі бігом до крамниці по сідор. я дозволяю. сьогодня можна.