Гранату страйкбольну тут на сайті бачив.є тіпа розтяжки-дротику на колечко разі все))))) порядок.а краще осикою напалити,вся сажа вигорить,.но тре вважати,щоб комин цілий був.бо хату можна спалити на раз два
Доброго вечера. Панове чи є серед вас мотоциклісти Вермахту а то і досі голову ламаю що за колесо з болота випригнуло. Чи є смисл ще там бовтатись?
Доброго вечора шановні! Був сьогодні на копі бо вже в цьому році з товаришами не буду! Завтра в гори у сніг і холодну зиму! Так от хлопнули по пивку .походили попікали-п огода люкс та і знахідки були . для зими нормально! Додам світлин!
я після копу з герпесом лежу, зараз сопельки течуть і температура 39, все. чекаю весни та літа Продав Ф70, вже знак був щоб заліг на зимовку, так ні потягнуло фортуну і крота наіспитать.
Та то ти вчора на Новій почті бацил підчепив, казав тобі оксоліновой мазю маж носа.. ну а герпес то вже друга історія
Треба там добре попрацювати,торік думав що все в ліску одному зібрав,а цей рік раз і ще трошки по полуторці та трактора СТЗ вилізло,небагато але на дві шини на авто вистачило
Добривечір! Якийсь +-0...2. Хочу все кинути, і на тиждня так 2-3 взяти лижі і МДшку, і зникнути від усіх десь до Панів Опришка і Артборсука
У нього зара є біль важливі справи , шукає винуватців погрому в Гумані . Бо як закриють сінагого то де ж бідолаха сємачку продаватиме .