З вечіром будьте здорові! Іпусь з грубою, пів дня, наче і сажа витрусяна і все по уставу, і дрова сухі від сірника горять, а от грубка димить як курвисько і ніфіга не гріе. В хаті сало коптити можно. Пограюсь ще з пів години.
Вітаю товариство. Але ж сьогодні був гарний день - сонячко світило, холодний вітерець - супер, але особисто для мене до дупи. Почалося із того, що якийсь поц заїхав мені дорогу - я вже бачив розбиту машину та гєморой на свята. Але, дякуючи Богу та концерну VOLVO, мені вдалося ціло вийти з тієї ситуації. Тиск скочив, не парламентні вирази зірвалися з язика, але стійко тримаюсь та їду на автобанку щоб швидше доїхати до Паб"яниць (їду 20 хвилин замість 40-50), а там поліцаї блимкають - тобто якась там аварія ну і 5 кілометрів їхав 40 хвилин. Як вже минув місце аварії та втиснув газ, то задзвонили мої орли та кажуть, що забули свої прилади альпіністичні - я мало з труселів не вискочив. Ну а потім, а потім я плюнув на усе, сказав хлопцям, що мають сьогодні харувати по усраної смерті та поїхав у своїх справах. Оце сиджу вдома, хильнув оковитої та доходжу до себе
я цую проблему вирішив просто. поставив до решітки піддувала равлика нагнетаючого і як тілько розпалив то вмикаю хвилин на 5-10 взалежності від погоди. розгорається на раз. і як північний вітер протитягу робе теж допомагає. тож знайдіть якогось кулера та поставте його до піддувала і всьо буде чотко
Вітаю ! На вулиці якась неподобство вдень тепло , близько 0 , а на ніч -10 . Яка Гумань , мене там не було ? А шо там шось цікаве було , гешефт якийсь обломився чи шо там такого в тій Гумані ? Зара хлопці в штраймлає розбарахолюють ПриматБанк аж підметки відлітають .
Дякую за пораду, але в мене в грубці вмонтованний котел, парове в мене від газу і твердого. При бажанні топити так че інакше просто перекриваю кран у сістемі та і усе. Перед цим топив тиждень газом.
Маю,називаеться DNEPR.Ннада?Тілько 2 АЛЕ,1 Він касетний)).2 Касети назад не віддае,то я місяць грався з модулятором,а потім купив Піонера.
хош нехош а прийдеться до 100 років тягнуть щоб котелок наподарували. ашо робить, і котелок хочеться і не Маклауд.
В мене така думка була десь під обід, але здоровий глузд, та мьята картопля з тушенною качкою врятували сітуацію.
кувал-дос то не наше, а от плешку петроля лейнути можна, тільки треба встигнути виплигнути з хати _)))
А де це Ви пропадаете цілими днями, щось дивно мені. І знову ж у цадіків там повний алахакбар трапивсь.
ліпше тоді петарди моцні кинути або якщо петард нема то гранату. усю сажу витрусе та по околиці розкидає. ото сусіди зрадіють коли на ранок замість снігу усе чорне буде
Не перейматися то все жітескіе мелочі, мені теж у субботу чуть не всунувсь поц на каддіку, їду я собі він стоїть но обочені, і раптово рушае у леву сторону, я чуть у палатку людям на базарі не вперся.)))))
ну треба ж хоч якихось порад надати якщо ви до слушних не прислухаєтесь. тим більш поради безкоштовні тож користуйтесь поки не подорожчало
Та зара роботи побільшало , кінець року , готуюся до проведення тендерів на комунальні послуги . І почав черговий серіал про метрвяків дивитися . Подивився новини Гуманьсікі і , це ж треба було до такого додуматися . Гевалт !!!!!!!
Показовий діалог: Зовсім як отут: Хлопці в штраймлах розбарахолили його вже давно, і в повній тиші. Тепер гої банкомати ламають.
Та я й не переживаю - розповів яко цікавостку. А з того, що чув від моїх орлів та в магазинах, то сьогодні щось недобре у повітрі було - у багатьох людей були різні пригоди та нелади
що пане Бек зажали винахід щоб сажу трусити7 самі вирішили робити та на ринку за грубі гроші торгувати. гаявасуважнопитаю
Точно,я тицяю вподобайку а воно не працюе((( тепер допер)).Піду блок живлення провірю,щось він труситься.мабуть замерз.