Треба злямзити тавро,і замовити зубним технікам,зараз в них є обладнання де можна виготовити таке,і нашльопати на підходящих казанках,через ОЛХ,і буде непоганий гешефт,саме головне криміналу ніц,через кілька років ніхто і не розбереться в цьому вінегреті
Пане К.,а шото в Гумані за шухер в сінагогі,щось схоже на провокацію?? https://www.google.com.ua/url?sa=t&...IkAC3EQ__2b0lYGHA&sig2=r-WhvVSUeJnPUc76lHyibg
незнаю. кажуть що щось там фарбою облили та свинячу голову підкинули. це більш детально сусід КАЦіо знає. мать він то і вчинив бо не пустили його до сінагогу З.І. ви ж бачите що його вчора небуло. мать їздив капостити
Боюся, Ви запізнилися. Китайці так вже давно роблять. Зокрема, паратрупери інколи роблять такі, що навіть знавці не завжди розпізнаЮть. А 95 % рублів Петра Олексійовича відчеканено зараз, у Піднебесній.
Не знаю як в Україні, а у Польші на це складається: - ціна закупівлі зброї, - ЦЛК (центральна лабораторія криміналістики) видає варунки позбавлення зброї можливості ужитковання, - позбавлення зброї можливості стріляння, - на кожній штуці має бути штамп ЦЛК, - НДВ, - маржа. Думаю, що в Україні є подібна система + хабарі.
міняю на ганс казанок в сохрані з парними клеймами на війну Віддам обидві,ще й згадувати буду тебе як хорошого хлопчика
а де це усі? ну я працюю та час від часу сюди наглядаю, Аскабан врічіській теж мабуть інет на праці нахабно краде. сусід КАЦіо після гумані відмивається та сліди плутає щоб незнайшли. а інші де гаявасуважнопитаю
Не хочу я італійця. Тим більше вбитого горем та без кришки. На ось такого згоден. Або на такого на крайняк...
В мене інтернета тут просто завалісь Красота....швидкість....ну і т.д. І не "краде",а просто користується по мірі необхідності
злодюжка ти дрібний ось ти хто. в мене інша модель. більш рідкісна ніж оця. з дужечкою під пасок. отакоєот