от бачите, я то про чай кицю і сметану якій кошти даю на базар, , а ви запостили кота х . зна звідки ісправляйтесь. ато прийде пан К....
Вітаю всіх! не шкода, але я знаходжу більш дієву допомогу нашим на війні , чим махати прапором перед ватними пиками.
В7 доброго ранку !!! На дворі гарна погода, трохи снігом притрусило, пінтура знизилась до -6, але в хаті все одно + 20, хоча котла не добавляв (+36). Отже, ранкова кава та до діла, а в кого нема роботи, тоді гайда до хатніх справ, бо оселю треба причепурити до святкових днів, миж не кацапи якісь, щоб в гівні зустрічати Новий рік, а потім Різдво, тожбо, прибирайте двір, оздоблюйте оселю, та женіть горілку, щоб не пити стекламой, й не забувайте, шо спочатку зустрічаємо Різдво, а потім Новий рік, а не так, як кацорилі свінособаки, отакеєот ...
Не поспішайте, та ставатйе в кінець черги. Бо спочатку в заповіт пан К впише митців, а потім, якщо щось залишиться, тих, хто постив волохаті цицьки та невхожені піхви, отакеєот а ви кажете _)))
Лише на одежу, харчі і інші речі - дешівші. Нарід їздить на закупи - по хліб і до хліба. Один тільки пан Боб там робить спшедаж польскєго золота з-під дуба.
Доброї всім середи!ото сиджу на роботі і передивляюсь накнопане в понеділок.САДЮГИ!МЕТАЛЮГИ!І В ЗАГАЛ-ХЕВІ МЕТАЛ В КОЖНУ ХАТУ!!!!!!потому пропоную-понеділок оголосити в темі днем металомеломана!)))))
Доброго дня,голова що дзвін церковний але нічого вода боржомі робить дива Пізно понеділок політінформації,новини світу та Їзраїлю
Доброго ранку. Вітаю із святом, сьогодні найдовша ніч буде. Але не переймайтеся, спати цієї ночі нізя — треба сидіти біля вогню і чекати поки Сонце зійде. Ну якось так)) А динаміки Ви вже поставили?
Так, колись наші пращури святкували Новий Рік, свято Коляди! Темрява відступить разом з усім злим та лихим!
да були часи, пращури вірили в травку, сонце , потім впарили іншу релігію зоофілічну і світ пішов наперекосяк.типер х. зна чи я Новий рік святкую чи поминки справляю? Даєш китайский новий рік і літосчит!
та ну їх, тих китайців! у предків все було досить логічно, згідно астрономічних явищ! вірування та традиції виховували гордих людей з гідною самооцінкою! а не рабів ...!
Вітаю! "І ось уже сьогодні середа" (с) Як на мене, то люди завжди поклонялися, і поклоняються сонцю. Тільки різними іменами те називають і описують. Ось, гляньте п"ять хвилин, починаючи з 12.07 хв. про давню і сучасну віру, вельми цікаво. Та і сам фільм повністю дуже цікавий. І Вам наше шалом з кісточкою! Завтра 22 грудня. Ти палити кидаєш?