Допитати негайно,де,шо,прилад,катуха,на кого працює,явки,паролі,дєвкі,бляндінкі,брюнєткі,клюннння чия??????????????!
Ну ну...... я краще промовчу...... в мене теж був час зробити декотрі висновки....... але мова не про це........ Ваші,та вашого підзахистного,як Ви висловились "ви....сєри" можливо теж інколи не в тему зовсім...... і Ви не раз були цьому свідком я так думаю (тему ж почитуєте регулярно) .....але тоді чомусь мовчали........
Я вже підстаркуватий.з памяттю не зовсім добре.Тому почну з першої сторінки.Довгими зимовими вечорами.............
У нас і так проблем вистачає. І явних ворогів, як зовнішніх так і внутрішніх теж повно. Тож не лайтеся, гарячі естонські хлопці. Чи я щось пропустив, і пан Дмитро пообіцяв когось із присутніх вписати в заповіт, і тепер формується черга? Тоді я теж участь приймаю.
Вийшов до вітру.а вітру нема.замість него -мороз.аж 7 градусів.А лід на ставку так цьвйохкає.Мабуть будем бити очерет.Влітку зроблю *абщак*.щоб не спекотно було
поки ви тут намагаєтесь мої лямпи між собою ділити я трохи на кухні експерементував. зробив щось накштал грузинського лобіо і зараз дегустацію проводю.
Ти вже старенький, про душу вже думай. А я молодий та красівий, мені поспішати нікуди, все збережу, і буду тими гарними та корисними речами любуватися. Тим більше, що пан Касіо грозився забрати їх у нащадків за копійки. А потім поміняє на американські черевики, і все. Тож викреслюй їх усіх, записуй мене. А я домовлюся в синагого про відпущення всіх гріхів на десять років уперед.
так тиж на пять років старіший за мене! коротше дзузьки вам усім а не мої лямпи. а у заповіті запишу щоб їх заховали десь далеко та глибоко а праонукам мапу з хрестиком намалюю де оті скарби заховані будуть. а вони вже най розпоряджаються як схочуть. головне щоб сусіду КАЦіо недістались і він не купив за них собі нові мешти
Добре. Я на все згоден. Карту скидай в особисті переписки. Я її збережу, все буде надійно як у швейцарському банку. І оплата за мої послуги буде зовсім скромна. Якихось нещасних 65% відсотків усього лише. З.І. Все, я спати, бо ж вранці на роботу. Усім доброї ночі. Нехай присниться, що Пуйло загнувся, а на ранок сон збудеться.
1. обійдешся. я ліпше дійсно у швейцарській банк мапу покладу. 2. Миколая вже минуло тож тре чекати на наступний рік щоб кацапський дирехтор сконав. бо на цього Миколи і так багато святкових див було з дохлими кацапами. ну або чекати ще на якесь велике свято коли дива та бажання збуваються
А під РІЗДВО мрії таки збуваються.Кацапи мабуть самі задушуть його(пуйла).Вже всім тошнить від него.В них так заведено.Царів мордувати.із-за того й назва в них-мордор.Отака х....я малята........(Дід Панас.шо телят пас)
взнав прикру новину. сайт на якому був великий архів старих світлин міста з 1 січня припеняє роботу. тож сиджу зберігаю собі світлини старого міста, з часів царату та першої половини 20 сторічча. бо біс його знає чи відновется сайт а світлини старого міста треба мати. отакоєот. а ви кажете
Доброго ранку панове, -3 С, морозець, буде сонячно, доляр 27.40, вже краще але ненадовгоіти чайок пить з тортигом, дати киці трохи грошей на базар по сметану
доброго ранку! холодно,зимно)) скоро чудове свято щоб добряче по гостях попоЇсти)) десь із пів місяця! головне маршрут толковий підібрати) пс: в когось без діла случаем не пилиться автомайфун? дуже тре!
Вщент гумор зранку попсули. Отой фейсбук геть ісламський, а не жидівский! Виникла дискусія на тему довбаних європейських лбералів тож я написав, що не хочу щоб мої онуки та праонуки жили за законів шаріату - то мене, курвини діти, взяли та забананили. Мабуть поскаржуся отому цукерману чи як його там на отих ісламських терористів
от біда то я вже обрізаніє хотів робить, таки мабуть призупинюсь, та сяду коран листать.хоча краще Буратіну вірить.