Нож хорош, ток не мой Знакомый занимается изготовлением в качестве хобби. Привел в качестве примера изготовления из углеродистой стали. А то люди не верят
Больше пафоса. типа из бронебоя, да ещё с Курской дуги..... Сам понимаешь цена предмета в глазах потенциального покупателя, возрастает. А так ШХ15, 95Х18....У13 (напильник) не оч звучит Бронебой звучит круче
Ну то вже на любителя поморочитись.а саме цінне в ньому те,що попа в нього пуста))))))) і він може нашкодити,хіба дійсно впавши на ногу,або допомогти світу гепнувшись х...лу на бошку з останкінської вежі)))))))))))
Спеканием из металлического порошка,там вообще-то карбид вольфрама используется.Гуглите сплавы РЭ-6,РЭ-8,ВК-8,ВК-11.
Та шо вы в самом деле Я ножики люблю красивые. А вот коваль я никакой, вооще никакой. А вот карбитвольфрамовые свёра есть у меня. хрупкие и дорогие!
Такого ніколи не бачив. Допустимо це якась просіка із площадками, але що позначено тоншою штрихпунктирною лінією (відходить від початку просіки та від кожної "площадки") - дорога (стежка)? Вам видніше бо Ви маєте більший фрагмент карти.
Так,але до егерь наусу дорожка чомусь не веде.Пидозрюю що це укрепрайон,з линиями спилкування.Я там був-там стояла артилерия,також склады,ця ,як ви кажете просика-типа дороги з обох бокив з брустверами.
та тільки вони, бо німців по ВМВ у нас фактично не було - територія під час ВМВ належала Румунії, а вони з німцями тоді ніби товаришували і німці спокійно пересувались по нашій території без перешкод.
Але проти кого австрійці будували такий укріпрайон в той період. Румунія? та ніби відносини у них були не найгірші...