Ти останні роки в гори не ідеш бо забрав все і зразу ! які скарби? після твоіх торгів гуцули ще негодні прийти до себе!! Хіба мож Опришок може торгувати бо той потаемні стежки знае!!! А в підніжжі гір після тебе ніц шукати!!!
Сам до пуття не знаю,розпитував бабусю то вона пояснила так,що то щось на кшталт димохода який виведений не через стелю,а прямо в стіну,мабуть як камінна труба,що цікаво то його як протопили в грубі то затикали знадвору дірку.ще таку загадку від бабці чув. Сидить дід над кручею,заткнув жопу онучою.(Бовдур)
авжеж Батіна улюблена група, всі альбоми, концерти і д, я можна сказати виріс на кроваті під якою лежали 2 колонки і Перпл постійно дубасив по всім душевним цимбалам!
оце мені ще не хватало свіжу-товарну ягідку портити для тих добвнів! будуть із зморшених сьорбати та лакати настойки та недобрагу)
а в мене діверсія! шойно припер з крамниці ще одну гирлянду, вкл- йопнула((( єх Баті нема, він би її в три счета полагодив! а в мене з лепиздрикою конхфлікт... прикро що під боком кацарилика не зрячого(сліпого) нема, я б її йому перепродав би в 2 рази дорожче та купив би собі ще 2 нормальних))
Ясно. Це напевне те, що у нас колись називали "кагла". Лише отвір виходив не надвір, а до сіней де не було стелі і звідти просочувався вверх - так звана "курна хата".
Тількі я слухаю у виконанні Пола Ді Ано, або Брюса Дікенсона. Після уходу Дікенсона Майден вже не той.
Жодні "связі" - оголошення опубліковали то й одразу білети через інтернет були куплені, інакше залишишся з облизнєм, а що до дружби то нічого проти не маю.
Ну так от це ще раз показуе що Євпропа то велика сила!!!! У нас навіть проіздні квитки на транспорт терміном на місяць купувати стрьомно