Може і так. У нас багато місць, де хати згоріли підчас ПСВ і там більше ніхто не жив. цікаві вони мені тим, що відносно близько від мене і місця не такі вже і людні...
та проблема в більшості випадків не в москалях!.....а у внутрішній " контрі", яка ніяк, курва, не нажреться...!
та треба копати! там вогонь горів півдня, там-20 секунд! монетка лежала на поверхні, чи - на 25 см! треба пробувати!
усе залеже від того з чого побудовано. якщо будівля цегляна чи глиняна то одна справа а от якщо з дерева побудована то справа геть інша. бо мазанка чи цегляна будівля має не так багато деревини і не така температура горіння, а от якщо з дерева, а у карпатах переважно деревяні хати були то може і перегоріти усе бо там температура більша
Це вже вдалося зробити починаючи з 2010 року, коли підсунули Янека... Нікому з сусідів не потрібен сильний конкурент - ні Європі ні москалям.
то пробуйте. бо поки самі руками не помацаєте та не побачите точно ніхто не скаже чи варто там шукати чи ні. одне точно можу сказати шо щось там та і буде, багато не багато але залишки повинні бути
Можливо людині щастить, можливо сам пагано шукав. Чи то бандерівці так вміло хати палили в польських селах, що все згорало до тла... Але з власного досвіду переконався, що ніц там під тими згарищами цікавого немає, а те що було - то в вигляді маленьких калічних злитків здибати можна.
Весною хочу спробувати, але напевне треба перекопувати землю на фундаментах, щоб відкинути чормет і не пропустити щось цікаве. Єдине що добре - в таких місцях відсутній алюміній у вигляді кусків дроту.
так в мене самого нема жодного тому і просу завжди три. мо хоч одного і подарують. а це вже щось. не три звичайно але на один більше ніж коли нічого немає. отакоєот. а ви кажете
Можливо має значення чи спеціально спалені будівлі, чи випадково. Бо якщо палили спеціально, то забезпечували знищення. А якщо хата горіла від вибуху, то щось могло і залишитись, бо були і спроби гасити і щось витягували з будівель. І згорали не всі будівлі...
Було діло.якшо з марадьорки та на вулиці згублено-так.або то шо тримається<сокири,молотки>.є ше варіант-підвал,погреб,льох.все остальне-правильно комрадами підмічено-перепічка,перекал.<температура ж-ого>.
В австрійські часи накопичували в основному срібні монети великого "калібру", то можливо і злитки срібла мали б попадатися...
Вибачте,не факт.підлога на ліґарах+-20 см над основою<основа-земля>.так?хіба....земляна чи глиняна підлога.і в ний.?.хоча на наших теренах шо тільки не буває.
Зараз мідь,літунь,бронза в ціні,я за день до 2-3 кіль такої дрібноти накопую,і це бонус не поганий! Чомусь найбільш заничок в таких будинках(початок 20ст) робили десь в дошках,неодноразово знаходились сібні монети в залишках дерева(стінках бочки,якоїсь шафи,і навіть в підлозі,завжди дивувався як вони шрарки такі в дереві робили шоб туди монет напхати....шкода що стара мобіла здохла,там було багато цікавих фото з заничками.Ще згадав,були такі
Ооо ! А Ви шо , забули шо то є таке шпорт ? Вже ж було досконально вивчено це питання на прикладі Касіо , є наукові дослідження Консерватора , котрий зробив висновок шо спорт то є неможна та суцільне глупство і величезна шкода для організму ! Тобто Ви йдете проти рекомендацій поважного проффесора пана К , ба навіть мало того - то всьо нагло пропагуєте та залучили до цього Миколая !!! Швидко покайтесь та зробіть вигляд шо то Ви той спортмайданчик купили аби застосовувати тортури полоненим москалям , а от Миколай Вам приніс ковбас - багато , сала - багато , шкварок з печінками - багато , тютюну для люльки - цілий міх ( аби Ви той величезний міх тютюну від імені Миколая передали разом зі своїми кулеметом та скандінавською золоченою гасовою лампою в подарунок до Різдва пану К ) .
Таку кількість кольорового металу я можу знайти тільки в гільзах. "Цивільного" кольору мало - тоді ним теж дорожили, то і не валяється.
Машини для мене проблема - її далеко чути. А от всякі "цікаві" люди, та ще коли їх кілька, та ще зі зброєю, та ще під градусом - оце вже проблема.