НЕЙМОВІРНО!<шось не спалося.місяць світив.глянув в вікно>....а там.....пан К. з мішком ходить.та відсотки роздає!кому шо.<манєтоси,кулємєти...три!во.маскалям-то бартков,то різок<бярьозавых,парєных> насипе від душі.))))).з Миколою!УКРАЇНО!
Свині!то не худоБА!<наголос на крайній склад!>.то-САЛО!))))))).тай ба голосно не співайте.<піст>.ну і сезон на хутро відкритий))))))).
Та ми шо?зовсім мацкалі.сьодні-в гості ходити<ну,тим кому не на роботу.>.дарунки носити.а напокопать-так завтра можна.лопать ж бєз мотора-сама не риє))))))
ВІтаю панство, -3С, похмуро, приватбанка вже нема, готуйтесть до Новорічних свят, долар 32, євро 35 все по феншую ах да чьоколадки рошен будуть теж по 35
Таки да.а кредити ж тре буде кому навіддать?людям купа проблєм<но ізя багатєєт>.да ну іх!пийте каву,чай,і....вдалоґо дня!
А ну да.а ми потім-в 17 відзначим столєтіє октября.і експропрііруєм експропрііруємоє.ну і грабуватимемо награбоване))))))).Заодно і копарьську здибанку влаштуєм на банковій.ну там де банки дарують)))))
Вітаю всіх з Миколаєм! Надіюся, різочки нікому з присутніх не дісталося. Також вітаю всіх адвокатів з професійним святом!
В7 доброго ранку !!! На дворі похмуро, вітра нема, пінтура -2 Всіх вітаю зі святом !!! Отже, працювати в свято гріх, тожбо, ранкова кава та гайда грішити _)))
Доброго дня,всіх вітаю з святом Святого Миколая,всім добрим людям здоров'я козацького,наснаги та всіх гараздів в житті
Всіх зі святом св.Миколи,надіюсь всі отримали подарунки,мені під подушку цеглину з кельнею поклав,аж шия болить,трееба значить будову закінчувати.
Всіх Миколаів та просто порядних людей з Святом!!! пі.сі. пан К.онокрад, а в вашому циганському кодлі таке свято є? чи ви як і кацапи- безбожники?
мені сортивний уголок Миколай приніс, таки хотів мд Makro Racer 2 але він сказав коли шубку побачить то подумаєхитрий цей Миколай
От біда,треба зуби пломбувати,а тепер то не дешево,і на хера мені стіко того шоколаду,чули що гарант відсотки ПБ тепер шоколадом буде видавати!
Всім вітання. Подарунок до Миколая від комунонащадків вже маємо. А дальше вибір - або хороше рабство, або - вила на довгі держаки
Дивлюсь іств.війни нема.банк-працює.все ок.і в ґонтарки чомусь очі бігають.а мор.....обличчя таке чесне,чесне.<блін!наче не дід,а вже бурчу>.і засідання кабміну більш схоже на північну корею.всі СЦУТЬ за свої мільярди<гривень>.тьху!сорі!вимикаю новини.при святі краще не дивитись.о!настойку бояришника мішка наказав вилучити з аптек.прєднавагодній дєфіцыт?))))))