а от тут пальцем у небо. привяжемо тебе до дуба та і покинемо, але перед цим завяжемо очі і будемо години три водити щоб ти заблукав геть. так в нас ніколи не буває. усе чінно та благородно. отакоєот
То ви ж у степ зібралися? Чи спеціально для мене завезуть і закопають дуб? Не знаю. Якщо напишете прізвище, і завтра я не забуду - то уточню, і дам знати, про що Вас цікавить.
Розповідали,що в Вашому місті є хороший лікар_невопатолог,крім роботи в міській лікарні ще має власну клініку,племінник зібрався женитись а тут йому спину прихватило,блін "ледача робота" машиніста
Зовсім не виключаю таке. Можливість дізнатися хто, що, на чому спеціалізується і т.д. мається. Разом з тим, непогано би дізнатися, про кого справлятися?
так це ж не Ніна)) це Бабіна))) а взагалі це людожерка, он вже кухаря ковтнула і його пательню поЇдає
Так от про Миколая!!!! Діти збиралися вже спати -тому він до нас прийшов скоріше!!! Діти виросли а традиціі памятають! ну і що шо скоріше -головне що не минув!!! Мені теж перепало!!!
Збоченці! Хтож на коп Нінок бере,нічого путнього не викопає,хіба смичка помучить , і погода зараз не до скрипічної музики.
та кажу ж що брати нетреба тую пяну ніну, невлізе в автівку. тому скрипочку чи гитару. бо можна було б баян але я його вже відправив. тож баяна нема.