це точно? а мо там козаки у балці сиділа а татари на них наскочили, чи навпаки. татари у балці сиділиа козаки на них наскочили. що у балці за занхідки що ти впевнений що там ляхи були?
100500%.Молоток звідти. Я так собі здогадуюсь.иам є *сброс*.Пшеки бабулєти скинули.щоб не достались козакам.чи кацаокім .А є.відчуваю нутром.Їхати тре в березні на Капулівку.переночувати на могилі Сірка.а потім туди.І буде щастя .ні 2 .в кажді руки.лапи.Я з Мотькою їду.
непогані окунці! на йушку саме те! в мене на жопі зкатитись і річка, а за тим копом нема коли))) ну то нічого! зкатимось якось
та взяти не проблем а от хом,ячок це вже дуже велика проблем))) не він співати а я і всі крім тебе будемо на макушках дерев сидіти та сльозно співати...)))
та ну. ще ніхто від нього на дерева не ліз. той такий що покусати не покусає а от зализати до сметрі може))))
тре до уваги брати мої розміри))) бо не покусає а от коли буде лизати то може і проковтнути та не помітити))) авикажите
Зате пан Дмитро зможе у спокійній обстановці вибирати та споживати їжу, яка лежатиме в сумках на землі.
і ще! я вкурив чого ви його скрізь берете! коли всі позалазять по деревах та нікуди подітись, дістаеться касовий апарат та йде обхід всіх зайнятих налогоплательшиками дерев та збираються оті "кровні" а потім вже мають можливість злізти))) я вашу схему розкусив! а ви пісні співати і т інш)))
ну добре. нехочеш щоб він співав тоді я співатиму. стародавніх пісень, тужливих та довгих як чумацький хлях
о це вже друга розмова, наваримо кулішу, дістанемо пляшечку варення) розкуремо буруньку біля вогнища та заспіваємо так, що з ближчих сіл вся худоба зійде)))
а оце вже неподобство. свині невинні що в теюе ані слуху ані голосу і співаєш ти як той паровоз, хрипло та голосно
А наки більше на мисливські подібні,мабуть мисливська засада була,до водоєму далеко чи на відстані польоту стріли.
Квасолька для сугрева? І таво той., я дрова не різав тіко перевозив вже порізані,так що всих з наступаючим святом і подарунків під подушку