Вітаю панове, приїхали з копу, хабара ніц, знайшов одну пувицю царську, вудила та ще якусь запчастину від тачанки.замерз що п. ужос, відігріівваюсь коло буржуйки, даж по 100 грм,, копочного коньячку недопомогло. Камрад з Фортуною ходив, після аськи пару разів налаштовував, показував як, потім кажу будуть глюки або ще якась лажа, розбивай об деревину дотягнув таки він до кінця Фішера свого в аренду взяв, хм, щось не те, мабуть таки самодєлки наврочили.
Інакше кажучи - у себе красти не гріх, бо держава це не ті курви, що засідають у Парламенті та в Уряді, а ми з вами - тобто ціле суспільство.
Зброю німаки зранку зібрали,так як був сніг і це легко було відслідкувати.Я потім ще кілька разів навідувався туди,хтось копав однозначно,бо на 2 штика знайшов 2 коп.совіцькі...50 років...а заничку вони мабуть зробили на дереві і під деревом всякий шмурдяк закопали ,для відвлікаючого маневру,тай копали ножами,не глибоко.
фігня! пікти оно після того як завоювали їхні землі пішли собі у печери щоб заховатись там. то і досі роблять вилазки крадуть худобу та інколи дівчат, роблять напади на одиноких подорожніх. ті хто врятувався після цього розповідали що на них напали низенькі бліді створіння майже без очей які розмовляли між собою на якійсь дивній мові. отакоєот
Мої вітання шановні ! Та ж сама історія, хабар до рук сьогодні не йшов)) окрім гільз і ауреусів Львівської губернії))
ну шо хлопці! за 3 виїзда в ничку, квадрат десь 100-100метрів, маю ось таку картину і більш того , повністтю упевнений що хтось , комусь навалив мзди)) причом добряче! це крутий склон балки, всі наки та спис, гострками в один бік! на підйомі, тож хтось( пшеки) сиділи відпочивали, в лісочку ,внизу ,біля води, коли раптово, з другого пагорба балки, з,явились Чубаті та циганкуваті хлопці, та дали закурить! бо на квадраті 10-10м, сьо аж 5 наків, та куча підков з чобіток, тож тікали , дно рвало, і тапки злітали! "будем шукати" далі! і ще дуже цікавий як на мене ніж, фото на капоті, кінчик ножа дуже схож з наками ( де крепилось) потім хто підскаже що то за зубочистка, біля наків? по спіралі закручене? і ще цікавить що то за зубодерка?)))
Допоможіть камраду ідентифікувати "мертву голову" : https://reibert.info/threads/kokarda-ili-petlica-mertvaja-golova-na-ocenku.849584/#post-9238790
Можливо що якась похідна кузня була,ремонтували і кували ренамент.Цікаво наки були розкидані чи в купці....наральник,ножичкі,спіралька ніби на паклю щоб руру чистити....кераміка там була чи тільки черняга....
Комсомольський значок у резерв. Я знаю, кому його можна відправити. Десь тут в "Курилці" колись була тема, в яку виставляли всякі отакі "девайси", на зразок "фуражки Йодля", "чорнильниці Гітлера", "альбома з людської шкіри"... Ця "мертва голова" зайняла б там достойне місце. Ось тема, зовсім дарма закрита: https://reibert.info/threads/posmeemsja-na-slavu-priz-za-luchshee-fuflo.274613/
якщо не помиляюсь, бо за такі світлини треба бити, то козацька виделка. оно прийде дядько Вітер той точно скаже
Завтра - Миколай. День Народження Брєжнєва святкувати не будемо, бо пан К. буде лаятися, що нас треба декомунізувати.