Та струм не дуже й нічийний бо за усіляку ілюмінацію та благоустрій платять всі потроху . А ледь не вбив він себе сам бо жадібний - все на скрутках , з шматків різного дроту , на ізолєнті економить а експериментувати з електрикою не перестає .
як то не дуже? він ваш? ні! він мій? ні! мо він пана НІА? і знов ні! то якщо ніхто немає на нього права власності тоді він нічийний і його не тілько можна але і треба красти. бо в держави то не гріх з такими цінами
Доброго вечора шановнi. Зробили сьогоднi вилазку в гори. Нiц доброго з того не вийшло, тiльки фото гiрських пейзажiв. Ну, фото не такi як у пана Опришка, нашi гори ще не пiдросли...
Судячи з назви, схоже, таки від турків: Допис доволі цікавий (пост № 2) пишуть також, що козаки добавляли в тютюн: http://slavs.org.ua/forum/topic/99/...rozhskoi-sechi-ot-ee-poyavleniya-i-do-zakata/
Накопали трохи люмелію,посуду. Скажіть,що за стаканчик такий і фляга.Бо знайшлись уперше.Пробка до неї-коркова? На флязі на клеймі-940.То об"єм чи ні? По клеймах ніби мадяри. Котелок чий?Надпис кірилицею,хоч і розібрати важко.Та на музей піде. На посуді ініціали,фамілії бувають попадаються,від руки нашкрябані. А тут прям як з заводу по заказу,тай ще зверху цвяхом,так щоб без варіантів.
вважаю полинь та шалфей краще справлялись зі своїм ділом! повеселити дядьків! а в свою чергу, дядьки з чубами потім веселили татар , басурман і другий непотріб)))
В7 доброго недільного ранку !!! На дворі гарно, -4, вітра нема. В хаті теж затишно +20. Сонечко намагається пробитися, якщо був хоч маленький плюс, то можна булоб гайнути на коп, а так ... на мене чекають тільки домашні справи _((( Отже, ранков кава та до діла !!!
Нормально так накопали.Фляга із стаканом венгерська,кришки від казанків теж (до речі давно шукаю низ від такої сковорідки в нормальному стані,якщо трапиться - кричіть мені в приват) Казанок 100% РККА. А клейма 940 та 941 - то рік випуску. 1940 та 1941.