оце добре! буду вдячен, бо хочу такі спробувати зробити саме ту суміш табаку та різних трав що козаки курили) якщо получится то запушу гарні козацькі наборчики
Дак я осінню на полі підняв ДВІ! оті нержавіючі присоски!<ну і хлопцям на роботі фото показав.мов і таке попадається>.і тепер мені попало-О!хто така?познайом,за шо ти її так?як надої?))))))))))короче-ржали,поки животи не заболіли.
в нас теж чоловіка три чи чотири різний тютюн торгують. скілько незнаю не питав але хочу якось узяти по трошки різного щоб у люльку було. хоча оце в черговий раз надумав кидати палити то і незнаю що його з тим тютюном робити. отакоєот
вам ппш непотрібний? мо давайте я замість вас курить небуду, так сказать представником від вас, вам табак мені ппш.
Натякаєте, що пан Дітріх може придбати у Вас тютюн по спекулятивній ціні? Пане Дітріх не ведіться. Бо доведеться і хату продати, і земельну ділянку і ще й пару ламп винні лишитеся.
топать спать в ростроєних чуствах схп непродавсь, ммг неприїхав, мд повна лажа, сцук і н. я продав Ф70 короче повний цицька. завтра на лопаті з пінпоінтером. якого таки наподарую комусь. по повітрю одне, в землі
Не кидай палити , бо переведешсь на казна що . Кинеш палити почнеш моркву і вівсянку замість борща і сала їсти і всіляке таке інше .
Напевно,що ні,в кого такі городики стараються типу приправами торгувати,в основному особи кавказької національності,казочки один другому напевно розповідають що песик не внюхає на фоні різних запахів з упором на перець
Мій сусід теж "запустив" виробництво - десь в селі купує табак-сирець , потім вижарює його в електродуховці , січе та мішає з якимось кізяками і продає . На початку листопада чую вночі десь на балконі шось гуде як трансформатор , вийшов - а то в сусіда на балконі пічка з грилем працює . Я думав шо той дурень геть здурів від своєї риболовлі ( бува всю ніч готується на балконі на риболовлю , торохтить , варить якусь кашу та навіть тримає там червей в глечіках , а потім десь о третій ранку їде на своєму запорожцеві ловити ту дурну рибу . Але він , курва , надумав спалити всіх серед ночі бо ввімкнув електропіч і самого там не було , а пічка врізна величезна , десь видно на смітнику хтось викинув , а той костя притіг додому й прилаштував . А ввімкнув від вуличної лампи через перекидку . Я його таки вигукав і допитав , він каже шо нічого там страшного - то там табак ферментірується , я очпуїв від його винахідливості . Це ж треба - табак пекти в духовці , а духовку увімкнути від халявного струму . Але його таки покарала доля - їб..нуло електрикою та так , шо навіть на ринок перестав ходити - вже мать місяць сидить в матері десь в Кушугумі мабуть димить свій печений табак .
Якщо добре поставлений на роботу по даному профілю та кінолог при пам'яті,банально просто смішну траву
Якщо тема зайшла про куриво то запитання, коли тютюн з'явився на території України? І яку траву курили до цього наші предки??
Главная же тайна была в самом табаке. Чистый турецкий был очень дорог. Рьяные табакокурильщики добывали его в разный способ: когда - за деньги, а чаще - саблей, как трофей. А когда и как пошлина за перевоз через пороги. Поскольку табака не хватало, казаки умудрились добавлять в него полыни, а то и больше трав. В первую очередь - тысячелистник, чабрец, полынь, чертополох, сухие листья валерианы, мяту, борщевника. Все эти травы имеют врачебные свойства: успокаивают нервную систему, снижают кровяное давление, улучшают аппетит и сон. Следовательно, рассудительность и мужество воинов иногда зависела от табака. И когда запорожские воины почти не болели астмой, бронхитами, трахеитами, то это тоже благодаря казацкому табаку.
коли точно невідомо але прийшов тютюн до нас від турків, так само як і кава та перець. але палили не чистий тютюн а з додаванням різних трав як то чабер, буркун, коноплі, тощо