ну як яка? звісно яку вкрали така і стоятиме))) зара скрутні часи, тож кожен викручуеться як може)) а в мене вже давно Йолок не тре, бо коли дім будував, заскочив у Ботан сад та смиканув собі вечнозелених, тож у подвірр,і є 2 Йолки, вже в мій ріст! отоб меньш ревізіі по заначкам робив би то мабудь побачив моїх красунь))) тож кожного року наряджаю у дворі)))
ну що за бєспрєдєл на райбі коїться. узяли та знесли веселу тему про доміка, тобто будиночка. і чим вона кому завадила гаяваспитаю
збоченець!!! як цицьки так не показуйте бо бач діти читають а як всякі схибні та збочені свої мрії викладати так ти поперед усіх біжиш
Жах,як не зірка не така то доміка жаль,треба побудувати доміка та припиндюрити зірку зверху,тільки от тре вияснити місцевість де буде стояти хатинка со звєздой??
Як говорить пан Суєр: "А шо такоє" ? Ти запитав, що може бути на фото. Я озвучив версію. Пан Дітріх тицьнув "спасибку", підтвердивши правильність моїх здогадів. Все інше - не наша з тобою справа. У нас вільна країна. Чи ти хотів відео спалення тієї йолки із зіркою? Так іще зарані. Нагадай десь ближче до 8 березня.
вільна то вільна але порядок должєн бить! оно коли порядку небуло то кацапи всякі тут диктували свої умови. бачиш що оно на домбасі сталось а все чому? а тому що кацапні волю дали, а обнесли б колючим дротом та кулемети поставили б через кожні 10 метрів то ота патороч і не гавкнула б
Розкажи про те Аскоту і ось цьому користувачу: @Старик Похабыч . Вони від тебе відео спалення комуністичної літератури вже два роки чекають.
най спочатку ведуть себе чемно.і взагалі отого циганського реббе у ігнор відправив за його поведінку. так само як і того румунського цигана р100
Мої вітання шанованому паньству !)) Все бєшкєтуєте, ніц нічого не хочете робить)) На дворі -2С, вечір місячний, снігу 3-4см. Аккумулятори на зарядці, прилад позичений, вранці в дорогу корки збирать по лісах))
....та то капець.Ви тим постом знешкодили весь на ряд,та наступну зміну.мусив вимкнути планшет,бо зо сміху ледь не вимерли.а до ранку ще ого.з вечором всіх присутніх!в нас суть примерзло,сухо.завтра здам зміну,мо трохи покопаєм.земля думаю на полях не дуже закоцябла
Що пане Опришку, прилад напродали і в танцюристи подались)) То Ви вже не копарь, чи як це назавається ?) га Ми Вас уважнопитаємо, що за неподобство ?