Та в мене там зять працює то казав теж саме що техніки втопленої повно не тільки металолому, тож коли метал подорожча гайнем туди
САЛОм алєйкум шановні!!! Пропоную вам марлєзон "зимовий" від Vasyl Fitsak, бо сам зараз у високогір"я не хожу. Поїхали
канчуків тобі тре всипати за оте неподобство. теж мені мораліст вишукався. усе було цілком пристойно та морально допоки ти не припхався зі своїм збоченям. де мій мавзер с96 га? вітаю панство. тепло, сонячно, затишно.
В7 доброго шаббатного обіду!!! На дворі трохи похмуро, давить кацп пінтуру, десь -4, але ми не здаємося, їмо газоутворюючі харчі та тримаємо котла на мінімальних "скрепах" _))). Кого не влаштовуе в хаті +20, даємо додаткову порцію зупа з квшеною капустою _))) Отже, шаббатна кава та до діла !!!
Усім наше здрасьте. Вирішив доробити інфрачервону паялку. Запчастей ніц нема. Тількі на АЛІ. А тама зара засада повна.... Отака в мене ділема.
стидаюсь запитати але нащо вам інфрочервона прялка? що ви прясти збрались та чого вас невлаштовує звичайна ? а яка трясця вже алі вхопила?
Шановний, у Ваз з очіма все гаразд??? Яка прялка? Я за станцію паяльну казав.... Излучатели полопали. Вода, мать ее....
то так і кажіть бо отая паялка дуже схожа на прялку, мо ви літери поплутали чи зекономили. звідкіль мені знати. отакоєот. а ви кажете
Буду збиратись до ляхів,треба неділю трудову закінчити.Все та-кі дружина зібрала мішок дитячих речей і іграшок,ще прального порошку від себе 10 кільо,і там всяких макароно_круп,для дітдома,,церква збирає,завтра бус відправляється на схід.Можливо колись хтось з тих дітей згадає про це.
Ото не пойму за світло заплатив 916 гривень, а за Газ що прийшла субсидія ? Чорт ноги зломить в цих цетликах. Це все притому що Газом пользуюсь лише в ночі, а в день дрова вугілля
пан Бек! а шо то у дівки за дві опухлості в районі де повинні бути цицькі? мабудь об голочки вкололась!
добрий вечір хлопці! кучу справ поробив, час добре пожерти! крони на зарядці, тож завтра на лижі та в ліс! ось як тре ялинку ставити!