томуб рестовраторові руки повідбивати за таку реставрацію. ану нагадай на якому поверсі ти мешкаєш і чи є в вас у місті пожежна команда?
На високому поверсі. І пожежна команда є. Бережи здоров"я, не забудь касона. І соломи внизу підстелити.
та ви ж свідок що пан алекс обіцяв подарувати мені ппш але я вмовив поміняти його на якуюсь зброю часів перших визвольних змагань 1914-1924 років а він тепер віддавати моє мені нехоче. отакоєот
Всіх вітаю! на вулиці зюзя! снідаю та на лижі, арбайтен уа-уа))) візьму із собою харчів і вперед)) бо завтра, завтра на коп)))
Фух надивився танків аж мерехтить перед очима тре на коп в неділю вирватись,це якщо щось сьогодні зароблю...бо хвінанси поють романсиhttp://panzerw.narod.ru/gta.html
Доброго ранку панове, -3С, похмуро, арбайт чи в шабат ніззя? треба ялинку зняти, та готуватись до свят новорічних.
І таки холодно! Волинська область, Україна Сильна хмарність, серпанок −2°C +28°F 2м/с 4миль/год 7 ПнЗ 758мм рт. ст. 1011гПа 30д. рт. ст. 89% волог. 3°Cвода 37°Fвода 17 грудня 2016 8:00 Піду,пройдусь до кордону,гляну чи там порядок.
Та якби щось норм копнуть діадемку якусь чи пенькову культуру.А то царизма накопать тай день пройшов. Мене все одно в болото тягне,. ностальгія
С днем панове , у нас сыплет снежок немного но -1 только . Всем приятного и теплого отдыха на выходные !
Шалом, бандери! Здоровенькі були, жиди! Копу ніякого буди не може, бо спочатку давив мороз, а тепер сипле сніг. Тож хто вдома - приємних вихідних, а хто на роботі - мої співчуття. Вибачаюся за вчорашній демарш перед гіпертоніками, дітьми та вагітними жінками. Для всіх інших прохання не переходити на непристойні картинки ніхто не відміняв. Дякую. Ось вам, в якості компенсації. Гарно, і абсолютно кошерно: Дякую, гарний сайт.
Там за заполярним кругом ,така фуйня часто буває,під мохом і кущами ягід на нашу черницю подібні можна провалитися по самі глінди і глибше.А м еталолому там п всій тундрі море валяється,бочки,частини машини, і всякий мотлох після геологів і нафторозвідників.Я навіть в бухті грімиха то в півничному лоьодовитоу на базі атом.під.човнів наблюдав напів затоплені човни кинуті напризволяще.....правда там метал світиться....аж сніг навкруги танув.