топать спати, завтра Волгу 21 на металолом пиляю,мо кому кузов Ваз 2101 потрібний?по ціні металу 1х2.5.
Кому касон німацький потрібен?Налітай поки не зарезервували https://reibert.info/threads/skolko-stoit-nemeckaja-kaska.849016/#post-9230973
шедеврально!!!!!!!!!! це треба зберегти і ні в якому разі не зносити. прошу вас як модератора щоб ви прослідкували за цим.
це тимчасове явище. незабаром знов погони видадуть та примусять ось таких як пан Алекс ганяти щоб усяку гидоти проти ночі не постили. отакоєот. а ви кажете
і не кажіть.геть той пан Алекс знахабнів та розпустився. хоч бери та продавай якусь лямпу та занось гроші Владу щоб він його забанив хоча б на півроку
Навіщо турбувати людину? Шли ту лампу мені. І я кілька днів тільки читатиму, писати нічого не буду. І картинок не поститиму.
ти спочатку ппш пришли а ліпше поміняй його на шаблюку чи на якусь гвинтівку часів перших визвольних змагань
А ти що, вже не палиш? Добре, якщо так. Але не палити треба як мінімум до 22 квітня. А потім поговоримо.
іколи ти покиниш оті свої жидівськи манци7 я кину палити а ти візмиш і не пришлеш мені кулемета. і що тоді, га? от що тоді я маю робити
Піти до церкви, і поставити свічку за моє здоров"я та довгі роки життя. А з церкви - відразу до нотаріуса, і переписати на мене вміст клуні. Бо, схоже, один лиш я твоїм здоров"ям опікуюся.
та я ліпше тобі куцопалом у шибку погрюкаю. оно бачив у продажу гарнюній такий з манліхера. так стій! яка в біса церква? за твоє здоровя якщо і молитись то тілько у сінагогу а в нас що сінагога нема так ще і мене туди чогось непускають. чого не питай, сам незнаю. тож не вийде ані свічки поставити ані клуні переписати. так що давай жени кулемет та шаблю скоріш. я оце думаю що я зарано з нової пошти сьогодні пішов, трохи б почекав і отримав від тебе посилочку
Тільки, коли грюкати підеш, не забудь касона одягнути. Якраз пан Василь продає, гарно відреставрованого. Вмикай "Мега", там про Френкеля розповідають. На онлайн-каналах "Мега" є.