Я працював,а то ви ще казна що подумаете,а відмутив у електрика,теж чергував,показання знімав з лічильника.
Дякую! То мабуть мого рідного покійного тестя. Питання, звідки в Угорщині взялась ГДРівська фляга? Постачання ЗГВ було зі всього Варшавського договору? Моя дружина народилась в 1976 році в Будапешті, і в 1979 підняли їхню дивізію( мого тестя) в Афган, а в 1981-му тестя привезли.... Мабуть це все-таки його флєжка . Хай лежить сину на пам'ять про діда
Це підлий наклеп! Ніхто вже в коняках цигарки не ховає,тепер є авіація,дрони і хелікоптери. Ніяких орг,я ще в руках ні однієї лямпи не тримав,зуб даю шо киросіном руки не пахнуть! Та взагалі ,важкий випадок,тут снігу зимой не випросиш,бо на процент поставлять,а ви про якийсь надлишок папіросів..... Сьогодні на селфі попав ,як в даху неоплана польска сука(собака)занюхала тютюн,і потім той дах відчинили.....
ЦАМ (сплав цинку алюмінію магнію), причому китайський - це я Вам як досвідчений металобрухтчик кажу. Манікьйюр також "не ахті" лак на пагністях пооблазив. Якусь бомжиху фотали, отакоєот
Камради, давайте домовимось щоб на світлинах женських "вареників" не було видно. Тож серйозний форум. Цицьки по-п'ятницям - це святе, а шмоньки... ну якось не серйозно