О то дійсно були пророчі слова пана Алекса,шо турми не хватає,відкрию воєнну тайну,після прийняття нового нині діючого КПК до буцегарні потрапити дуже важко,декриміналізація аднако,а от обдерти як липку до шподніх і не тільки,обдеруть геть і не сумнівайтесь
Крім ВМ є щось ? Думки по клейму розходяться Одні стверджують що це Варшава,другі що це "білий метал",тобто мельхіор,треті взагалі приписують це клеймо Берндорфу.
Ваш ? Продаєте ? Чи подаруйте якщо не треба,і я буду Вас згадувати лише добрим словом,і дітям розказувати
Та не зовсім погано . Кормили добре , слухачі чемні , лєктор як міг так і пояснював для таких як я та ше трохи темніших ніж я всі ті примудрості діючого законодавства . Ну і якшо не буду виконувати норми діючого законодавства то матиму фтрафи і як наслідок посадять до боргової в"язниці . Я так і думав .
Ну тоді я Вас від всієї душі поздоровляю Ви не повірите,але це казанок РККА Да,да - РККА. Шукайте на кришці клеймо.По фото я вже бачу що воно є,але можливо затерте. Казанок дуже рідкісний я би сказав. https://reibert.info/threads/kotelok-rkka-1936-god.405646/page-4 - з поста №94 читайте.
Доброго всім вечора,морозець даве,вже -15.Пане Аскоте,памятаете я Вам фото миски алюмініевої з клеймом Ластівчин хвіст присилав,нічого по ньому невзнали?Бо тая мисочка вже моя,я її вчора уночі відмутив,тільки пану К не кажіть,бо епітімію накладе.
Ця ложка мала бути прив'язана до Вінтовки Мосіна. ...або якийсь Великий Медвідь нею мед їв, а мо якийсь жид хотів написати "Маца Вкусна"
Панове підкажіть що за флєжка? Соврімьонщина, закрутка плястмасова, чашка люмінтієва сама м'яка і видно що фляга-термос. Ні разу не користована, але вже років 17-20 в моєї тещі в підвалі лежала. Питаю: - Звідки взяли? Каже: - А я там помню? Давно це було....
Були , і навіть було з десяток таких нічогеньких дівуль віком 25-35 років , решта звичайно дядьки і жвночки середного віку .