А це все смотрящій,треба забрати в нього його люьимі цяцьки,кулемет три,шваршлозе два,і гиржаві карасіново_ацителенові керогазки,і не віддавати допоки не наведе порядку та іділії
от буду модератором тоді і буду порядки наводити а допоки ніякий притензій неприймаю.і цей щоб відібрати кулемети треба їх мені сподатку подарувати, і шварцлозе теж
Ким ти будеш??? модератором? мабуть в розділі ссср до 45 го? чи туди теж жидо- циган не пускають? ми тобі розділ організуємо " Баби пана К. до 45 року народження".
Надіюся, в Артема стане здорового глузду того не робити. Бо ти в озвучені Владом розцінки на бан відразу включиш свої надбавку за чесність, неотриманий прибуток, упущену вигоду, ПДВ, і ще хтозна що. Куди тоді буде бідному форумчанину податися? Мабуть, у ванній?
Там іще пан Бек з ними хороводи водив. Пан Бек не палить, значить має надлишок цигарок, котрі треба продати. Спіймали з кіньми та цигарками. "Савпадєніє"?
Але втіленні душі Синіх Слимачків прийдуть до балону з газом,тільки якщо на балконі буде правильний старий вентіль,а не сучасне абищо. За певну кількість пряжок,значків та орликів можу посприяти з вентилем,саме такого формату,як обожнюють Сині слимачки.
Жодної Содоми та Гомори не було - чисте мистецтво художньої фотографії, а же цицюнечьки на отих хвото були, то це зрозуміле - що перше, новонароджений хлоп, буре до вуст? - цілком вірно - цицюнечку матусі і це є найліпша річ котра може спіткати людину чоловічої статі (й не тільки чоловічої) , тому й маємо такий сентимент до отих пагурочків великих та маленьких, товстеньких та худеньких - цицушків-цицушків.
і що то за малолєткі? та ще і без цицьок? в нас тут пристойне товариство а не збіговисько збоченців. збоченців викрито в іншій темі, на живця. отакоєот. а ви кажете