Та особисто мій поїхав до Трака дуже давно. Я не розумію в цьому житті три вещі- Маленьки компьютери(тобто ноути й планшети), малолітражні автівки й оті "чекушки". Все должно бути нормального розміру.
що до ноутів незгодний. то новий крок у розвитку компів. чи мо вам такий комп тре щоб був розміром якпятиповерхівка, працював на пєрфокартах чи перфолєнте та мав опєратівку 12 мб? зате великий
Ні. Ноут-це не новвий крок, це "урізана" версія компьютера нормального форм-фактора. Можно зліпити все що завгодно під свої потреби. А у ноуті таке не можливо. Як загудів, то все... Та опгрейд ноута - тільки каменюку заменити та пам"яті докинути. У Светіка ноут на і3 із 4-ма ядрами показуе меньші показники ніж мій АМД з 3мя. Якщо був би і3 у АТХ-сі, я б тілько пилюку від нього нюхав биии.
І чого ото його в такий чудовий ранок матюкатися у всілякі АМД з АТХ-ми. Доброго дня(ю).Мороз.слонце.цицьки.пятниця аднака.
а не треба танчики ганяти та таке інше .для того щоб працювати, дивитись кіно та ще і грати вистачає і одного камня.
В7 доброго ранку!!! Не так сталося, як менi позавчора казалося .... З ноутом все гаразд, але якась падлюка палямала менi нормального тирнета, а з мобильного багато цицьок не накидаэш-(((( Термiново проводжу другу гiлку!!! Доречi, в нас дiд кацапський при давив до -9, але ми не здаэмося, котла тримаэмо на мiнiмумi (36), добре, що влiтку втеплив мансарду, зараз там 23, знизу троха прохолоднiше, десь 19, але не бiда, за день надихаэмо -))). Доречi, на обiд замовив гороховий зуп -)))
Доброго ранку, панове!сонячно,десь-4! але така погодка мені подобається: снігу небагато, мороз невеликий, земля непромерзла, сонечко веселить душу - хоч на коп їдь!
А вот тут дудки. Мне для работы СОМ порт нужен. Дохрена ноутов с сом портом??? Отож. А те в которых есть - http://www.versiya.com/getac.html Ценник гляньте.
Вітаю товариство! Він їх постійно рахує. І постійно правильно. У пазусі. Але ж Ви не палите? Обмежте спілкування з паном Консерватором, він на Вас погано впливає.
Не факт, що дві краще. Дивився якось передачу про досліди над людьми у німецьких концтаборах. Серед іншого досліджувалося питання надання допомоги льотчикам, які зазнали переохолодження при падінні в море зимою. Людину кидали в холодну воду, заморожували до різного ступеню, а потім різними способами намагалися відігріти. Експериментально встановлено, що одна жінка відігрівала краще аніж дві, а якщо тому піддослідному бідоласі вдавалося знайти сили та справитися з нею, то він швидко очухувався від заморозки.
то зробіть самі собі ноута. приблизно ось так http://vedmed1969.livejournal.com/978551.html колись знаходив ще крутішу переробку у військовій скрині але зара вже не знайду
Дякую. Цю ідею залиште собі. А хто у нас тут замьорзший льотчик? Походу льотчиков у нас не було зовсім, а замьорзших і подавно. Це питання треба з паном русланом100 вирішувати. В нього е всьо для експеріменту. Каток, снігурки на рєпєтіціях. Нехай поексперементуе а потім нам раскаже. З.і. Я б сам непроти, но нема ні катка ні снегурок...
ви просто не розумієте. можна такий ноут зібрати що куди там отим навороченим. і живлення зробити з акума кразівського,двох. два тиждні без зарядки працюватиме ще і каву варитиме у електрокавоварці і іще енергія залишиться. троха важкуватий буде але то тке, то життє. кучмовозика можна узяти та навантажити той ноут і мобільністьзбережеться
Доброго дня Що знов,пятничний разврат і гомора,ніц порядку,систематичними взятками та поборами розпустився народ
Угу. Навіть Світлана, яка була сюди прийшла, подивилася на це все, і "вихуром зникла в нетрях гуртожитка форуму". (с)