ага, а хто з цим не згодний, хай того "... постігнєт суровая анальная кара і всєобщіє прєзрєніє всєго трудавова народа" ???
та ви дядю геть лихий?! ... з моїми статками мені ще тільки відсотки сплачувати, хватає аліментів на двох дітей від двох дружин
Хотів запитати в шановного товариства - чи може хтось багатий на гарну австрійську ладанку для отієї кошерної рамочки по Австрії??? Зрозуміло в обмін на грошові знаки і большоє чєловєческоє спасибо?!
співчуваю але нічого неможу вдіяти. порядок повинен бути! та і я ж з вас не грошима збираюсь брати а різним хабарем цікавим який в нас не водиться. в свою чергу можу відсипати гільз по німакам.
о! а щойно плякав отакими сльозами що грошей нема ніц і остані штані прийшлось на аліменти віддати. от так і вірь після цього людям та співчувай йім.((((((((((((((
та які до біса австріяки в нас? до нас вони трошки не дійшли. так геть чуть-чуть. якихось 800 кілометрів недійшли. в нас ПСВ не було. а місць по першим визвольним я ще незнайшов. ото тільки німаків по 43 і довбемо.
хіба що ото інколи до дуже гарного дядька їздю, він недалеко від холодного яру живе. але туди я їздю у більшій степені відпочити та поспілкуватись з гарною людиною. він і про гайдамаків та козаків багато чого знає і про холодноярців, так що ті знахідки більш духовні.
та воно то так але трохи не так. грощі то що? отож. сьогодня вони є а завтра їх вже нема і куди ділись невідомо. а за три дні вони знов зявились. отож. так що я відсотки тілько хабаром приймаю. ну або кулеметами.
та погана погодка. впо обіді теща казала що на дачі було 41. взагалі зранку було добре. вітерець прохолодно а вже з обіду спекотно. але сподіваюсь що ти людина не жадібна і трохи дощу і мені залишиш та панові @Unnamed Player він теж дощу просив і я неможу йому відмовити. бо він жалівся що теж від спеки потрепає
Зроблено.Коллона билих камазив вирушила у ваш бик.Там и кулемети и хабар и концерви.http://alternatio.org/events/all/it...ых-движется-по-территории-запорожской-области
Щось довго та колона двіжется , аж з 1 березня і все ніяк . Я вже думав бігти до сусіда допомагати приймати хабар гуманітарний . Доречі в мене дощ посилюється , то може й вам щось перепаде .
А так,вони ж бо друг дружці не ізмєняють.не даром вова відмовився од <сосатєльной конхфєти> любєзно запропонованої йому янеком.видать у мішкі конхфета слащє.і назва підходяща <мішка на сєвєрі>)))))))))))