так! я ото не пойняв що то таке? то що бунт? будемо придушувати! ось тільки Обуч зявиця зфорумємо штурмового батальйону з мене та його та проведемо акцію залакування з усіма витікаючими та наливаючими наслідками. а після ще заспіваємо під двором як ті волоцюги щоб і сусіди попросинались.
На кшталт штурмового.ЛАСКАВО ПРОСИМО.Але одне попередження.я людина дуже добра.Якщо будете свою зворотню дорогу *гірчицею* помічати.Я в тому не винен.
Моя пішла в *койку*.на добраніч.і на добрі діла в сьгоднішньму дню.СЛАВА УКРАЇНІ. Р.С.є мене мухи сушені-недорго.(не реклама)
Відсотки то таке,я ось йшов 30хв тому додому,дивлюсь в сусіда хтось з ліхтариком ходить.думав то він.я свій <прожектор>включив,а він ноги.кринув,що шмаляти буду но було запізно.шкода.одним би менше стало
неправильно зрозуміти <на мою думку> це коли в ліжку з сусідкою<а ля ню> і стандартна фраза<люба!ти нас неправильно зрозуміла>))))))))))))
Зараз в Хорватії. Встав в 5 ранку, щоб по пляжу пройтись. Одні кришки від пляшок. Ну шо за невезуха то така? Зате познайомився з прибиральником пляжу... розговорилися... розповів, що він був солдатом і що як в них була війна з Сербією, то ніхто з містами не церемонився, як у нас, - тупо бомбили і ППЦ. НАТО бомбило. Отаке от... Думав шось найти в полі - та яке там. В них не земля, а якесь звалище каміння утрамбованого. Ямка в 10-20 см дається таким трудом, що й не знаю як вони ту землю обробляють. Співчуваю :-(
Далеко ви вид Коцерватора втикли.Шукати треба по линии прибоя,дочекайтесь шторму,а ще биля переодевалок.
біля роздягалень можна талько під око знайти бо подумають що за бабами піглядаєте коли вони без трусів та іншого, або поцупити щось хочете. так що обережніше з роздягальнями. та з сусідкою чи кумою то нормально,то зрозуміло. а ось коли з сусідом ото точно незрозуміє
Гарний,антуражный стакан для оливцив.Якшо верх уризати то и по прямому призначенню можно використовувати.
Осьо був сьогодні у карьєрі,а там отакоє от,хтось взяв та жорстоко закатував безневину пральну машину...
12 и .410 гладкоствол,та ще .308Win,та трохи 9РА,насправді вона мабуть давно не рабоча,бо ані двигуна ані бараБана в середені не було,та й підпалили мабуть щоб не мазати, бо стріляли затемно. То в нас декілька "мажорів" є які вважають себе великими стрільцями)))))