мене мабуть пан Бог відвів бо вже кілько років збирався старий котел викинути та поставити отой без димаря, соврємйоний але оце стілько постійно не вистачало до цього кроку. то те завадить то інше так і не поставив. а зара і не шкодую. буду дровами топити і най кацапи свій газ собі до дупи підводять та нюхають його.
малий в річці після повені якусь бронзову ступку виудив, але побита об каміння в хлам(((( .... але тішить що клеймо на донці старе))) ... значить рарітєт
о! господарь авку змінив. попереджати треба бо я спочатку на авку дивлюсь а вже після на нік. висунути заздалегіть декілько зразків щоб ми порадились та одобрили якійсь зразок. щоб порядок був і ніхто не падав зі стільця від несподіванки.
завтра, бо мене неправильно дружина зрозуміє за нічну фотосесію)))))))))) .... сьогодня встали в 5 ранку щоб до дому на автобус попасти)))))
То я в оригінальному цельтбані, та підперезаний кошерним ремнем. Свої пізнають а чужі нє розсмотрять мою рожу обличчя, о!
Ви отих старечих брехунів не слухайте.Самий головний з них-канцерватор.потому іде.як його.о що обухом по голові.Там і ще є .але я всіх не памятаю.Можете довіряти тілько мені.але на *ничку*.бо зразу прибіжить ВОЖДЬ.він же *канцерватор*.Ібуде вимагати свої братьссссььькі ввввввіііііідсотки.(чи не москаль часом.га?)