У вуйка Борсука спитайте.А я рахую так-як загубили гвера,то нашо тии патрони ось и розкидали биля Станислава.http://reibert.info/threm95mannlicher-.507641/ads/
Доброго вечора ! В мене така благодать цельсіі впали аж на 10 пунктів . Ану признавайтеся хто цельсіів дядьку Борсуку відсипав ? Якщо так і далі будуть падати то завтра піду на пошуки скарбів .
Ну Манліхерівщина це між Прутом і Черемошем, а коло Бистриць мали б десь і маузери бути. Я ще живцем маузера і не бачив.
тоді я йду до тебе. усією родиною! хомячок то є теж родина і кішечка з двома кошенятами теж. а ще можу узяти тещу.
От хитрюга, як картоплю копати то помічників ніц , а як у гості йти на комфортні цельсіі то й тещу тягнеш . Я думаю що до ранку й у тебе похолодає , в мене цельсіі почали різко падати десь о 19,00 .
так тре' було тему відкрити як колись Аскот відкривав. памагітє люді добриє картопельку викопати а я картоплею розрахуюсь за труди.
То це справжнє лихо , якщо сняться жахіття . Треба вам якусь заспокійливу настоянку у Опришка просити .
тю. та чи до тебе у вісні померлі родичи не приходили? таке буває і буває дуже часто. спеціфіка людської псіхіки, з часом минає.
1917 рік - битва під Ямницею між австро-угорськими та російськими військами. http://uk.wikipedia.org/wiki/Битва_під_Ямницею Цікаво, що я весь час думав що там окопи з ВВВ, але виходить що помилявся. Ще ніодної гільзи з того періоду не знайшов Може не там шукаю...
Липше скарби шукайте,нашо вам тии гылзы?Та й громади добре-видсоток.А як не сплатите ,то до вас Борсукова теща у висни приходитеме.
Ну чому ж... мені цікаво. Он почав трохи історією цікавитися. Навіть сам опис битви чого вартий. Коротко: Стояли там 2 армії, стояли... так довго, що вже і почали "товаришувати" і поздоровляти одне-одного із святами. Бліндажі розібрали (росіяни) на дрова - кави-чаї ганяли. Австріяки вже розслабилися і тупо ходили по території, навіть не ховаючись в окопах і пересвистувалися з росіянами. Приїхав новий начальник до росіян, побачив це "розгільдяйство" і дав всім добрих пі*дюлєй і наказав виставити кулеметника і розстріляти австрійців. Виставили... і вбили одного австрійського солдата. Австріяки в шоці, паніка - витягнули гармату і попали в того кулеметника. Оттака історія. Сумна і повчальна. Дружбі кінець, війні релоад.
Ну москали завжди пидступними тварюками були.А що ви там знайти хочете?Як за всю вийну лише двоэ загиблих?Ось у нас потэри так потэри - у боях при Раранче приблизно 50 000.
а ви пане Руслан таки скарби копаєте тихенько. а знаю що копаєте. мені сорока на хвості принесла. а відсоток? отожбо і воно що відсотки вже за чотири роки несплачені. користуєтесь що мені далеко по ревізії до вас припхатись. але то нічого. якось зберусь у вояж то і до вас за відсоточками зазирну. в вас там кажуть шварцлозе пилюкою припадає та кольт.
САЛОм алєйкум усім!!! Бачу розслабились, цицьки тиражуєте - а ось вам чергова серія "Марлєзонського балєта!
еко в порядку,просто волочать до хати все що не попадя.ну типу вопів,не знаю як хто-я коли гриба не знаю навіть не торкаюсь