так сьогодні ж середа, хфілосовський день, от і хвілософствую, якщо погано розпаритись в сауні і в сніг, то кирдик буде, чи таки потрібно буде відігріватись добре? а якщо лямпу пришлю, то можна? ...порушувати реглямент...
Ну от, хто би сумнівався. Пан Бек пропонує хабара пану К. за можливість порушувати регламент. При цьому, пан Сотнік пропонує свої послуги як посередника в оборудці, за вже свій відсоток. А пан К. почув запах наживи і, надіючись отримати хоча би дві лампи, несусвітньо задер ціну. Щоб потім розповідати, який він великодушний. І це люди, які розповідають про неприпустимість корупції у владі.
де я погодився на хабар? ніде! я констатував факт порушення та на скілько за тарифами те порушення тягне. і все. тож не треба тут корчити з себе правдоруба в надії отримати лямпу чи ще щось.
Доброго вечора,зранку було -15,я спочатку не повірив,думав градузник ох...в,глянув сусідчин те ж саме.Зараз -8 вітру нема.Що тутечки новенького?? Закінчиться 28 травняточно.
Так і хочеться потролити))) Ви ніколи в баню не ходили, чи паритесь виключно в жіночій компанії? Корупція детектед)))
С вечером панове , -4 где то было , снег лежит и холодно . Пойду греться и топтать диван , перемерз маненько . Всем счастливого отдыха .
Панове , а есть мнение на такой вопрос . https://reibert.info/threads/sovmestnaja-pokupka-knig-voennoj-tematiki.843421/page-3
В принципі за,ціни на літературу історичного характеру космічні,авторські права річ важлива але не для самого бідного народу згвалтованої Еуропи
Також читаю у електронному варіанті але відчувати папір приємніше,а ви що думаєте про затію з книжками на райберті?
Хто машинами цікавився? Во Франции нашли старинные автомобили, спрятанные под землей от немцев. ФОТО 30.11.2016, 17:56 • 2757 • 1 Бельгийский исследователь обнаружил в подземной каменоломне во Франции десятки автомобилей 1930-х годов выпуска. Машины были спрятаны в начале Второй мировой войны. Нашел тайный «гараж» в центральной части Франции 56-летний преподаватель физкультуры Винсент Мишель. Бельгиец, который в качестве хобби занимается исследованием городов, рассказал, что был шокирован находкой. «Мне показалось, что мы совершили путешествие во времени на 70 лет назад, и я задавался вопросом, как такое вообще было возможно», - прокомментировал Мишель. Предположительно, местные жители спрятали автомобили в самом начале войны во избежание захвата немецкими войсками. В последующие годы «гараж» несколько раз пополнялся и другими машинами, однако потом о них забыли и десятки классик-каров остаются под землей по сей день. http://uainfo.org/blognews/14805212...rinnye-avtomobili-spryatannye-pod-zemley.html