Тіко з вулиці,видно головний кумунальник добру свічку поставив,сонце розтопило кригу на дорогах,ляпота,залишки асфальту вже видно,добре шо на завтра дощ прогнозують,шоб в неділю вже і на полях снігу не було.Хай ще на нов.рік і до 20 січня притрусить ту грязюку,все рівно пяний місяць наступить,крім стакана та ложки з вилкою,ніхто в руки нічого не бере.
то таки да, добре коли дороги розчищені, так потрусили пилючкою отсівною з сількою. а як бути коли геть нерозчищені?
Подробиць писати не буду бо це вже кваліфікується як піджигання до протиправних дій напишу тіки тtзис, а далі самі зрозумієте - номери VIN та інші.
Треба збиратись,коли брився на філософію потянуло,чому чим менше волосні на лисині,тим більше їїв вухах,носі і в інших "дирках"
У цьму припаддку немає жодного двійника - свою стару (без номерів) залишаєш на брухті, тіки тре мати доброго фахівця щоб усе гарно зробив.
Можу повідомити, але без дозволу на зброю не продадуть, а до того більшість продавців не висилає поза унію.
Цю тему давно пробивають,якщо стару автівку (іномарку)офіційно здаєш на брухт,то всі митні збори які були сплачені коли їївозили на нашу територію вже сплачені.....довго розписувати але то через суди треба вибивати в держави....а П1 має бізнес з нових авто і цука ніяк не дасть ввозити бу автівки....треба як поляки зробили,3 дні перекрили всі кордони на захід,і тепер тільки налог і екологію сплачують при ввозі старих драпаків.
Ось мене і цікавить чи всім продають хто має дозвіл,чи на таку зброю потрібен інший чим звич.мисливський.
Екологію (рециклінг) вже не сплачують - унія взнала, що це протиправне. Платять тільки акциз від ємкості двигуна, але зара це зміниться бо оті кляті більшовики, що тепер кермують в нас, хочуть вартість акцизу ще узалежнити й від віку автівки.
Є різні види дозволів - мисливська (гладка та нарізна без короткостволу), спортова (калібр від .22 до .45),нарізна та гладка ддалі писати не буду. Скажу тіки так, що без оцього папірця (відкрийте пуршу позицію з цього лінка) Вам ніц не продадуть.
доброго всім дня!за вікном 0+-1,розпогоджується.до Ромка готові/завтра в наряд/.Скіт.курва!припаси робе.ну і пожрамши-пильнує теплу територію
О курве,перший раз таке бачу,скільки відосів по копі по війні не переглядав такого хабарчика ще не бачив,одним словом моцно
А то тільки мені ввижається - чи всі бачили шо той тіпок шо розповідав про штільваффен то є ніхто інший як пітерчоколяден років декілька тому ??? Коли так , то він ще й на пилках підробляє ?