Непогане відео ,піти подушку подавити чи що?Сніг сипе і не перестає,потрібно подзвонити в комунальні служби,щоб не було їм несподіванкою
Може і дарма "відморозилися". Хтозна, хто там є, чи не є. Жінки - вони дивні створіння, і обручка на правій руці може означати щось інше. Треба було хоча б запитати. Хустинка пана Аскота, в якій він зберігає сало. Я її впізнав. Він завжди такими шматками його їсть. Думаю, конкуренцію може скласти хіба що пан К.
Пане Опришок,Ви скажіть у вас совість є,глянув на світлини душа радіє,подивився в вікно і на прогноз погоди моєї місцевостібєспрєдєл,напевно піду дивана на спині носити Добраніч добрим людям
що то за неподобство гаяваспитаю. до бану захтіли чи як, га? сьогодні в нас вде середа тож чекайте ще два дні. і в пятницю виставляйте. бо в нас тут порядок бо тема дуже серйозна а не флуділка про кастру чи іншу камуняцьку наволоч
зараз тіко на запорожець коштів є. на лікування все йде, три операції мануальних ще залишилось. якраз 1200 е, авто і ушло, отакоєот.То вже років через пять у вас квартирку або домік куплю, на навчання типу та переїду таки. На той рік чекайте в гості.