та ні. ліпше ви мені скло. бо як оце я у чужі, злі руки відам лямпу. вона там саменька сумуватиме та плякати буде. отакоєот
Та теж маю,в запасі 2 чи 3 непамятаю. Та грець його знае,ненька звонила говорить що в них -5,в мене години 1,5 назад було -3 а тепер 0!І що на ранок чекати невідомо.
Ні куме, на моє скло, ваших лямп штук 20 треба. Так що ганітє лямпу. А ще в мене єсть ось така австрійська, двохгнітова лямпа з пляфоном. Тоже, до речі, цени нє малой. Отакеєотавикажете
Навряд чи,на одній клеймо 55 в кільці і V-61 а друга квадратний штамп зірка в ньому щось нерозбірливо і дата 7-1958
Непотрібно фоткали - тепер Консерватор цілу ніч спати не зможе та замість спати буде лякати холодильника (тобто жерти).
Келих червоного вина..... Будьмо здорові,пиймо до дна Нам не зашкодить чарочка вина... Тра та та.....і.т.д..... Націдив кружечку,приємно після банних процедур.
Теж ходив , але перестав бо вона (масажістка) перед масажем міряла тиск і взяла мою руку , коли тримала апарата , та притиснула до своєї цицьки ой як кріпко та пристрасно . Потім ще й почала чавити спину та так стогнати та сопіти- шо я мало не зламав свого задерев'янілого корінчика . А коли зойкнув від болю і вона запиталась шо сі стало - я повернувся доверху животом і вона побачила ... Сказала шо не там треба масаж робити , в неї аж слина потекла та цицька між кузиками вилізла і ... я більше не пішов бо бачив у неї обручку на правій руці , отакі вони , курви ...
Ану повторюєм всі хором лямпа.лямпа,лямписько.лямпище і тут зявляється Ваш кум,і голосно каже распродажа клюні все з гривні
ну добре. вмовили. візьму і цую лямпу в нагрузку як колись казали до скла. і чого не зробиш заради гарної людини.