Маю для повсякденних справ отакого бундесовского рюкзака літрів десь на 10 . Для виїзду в губернію або далі такий польський 35літровий
Оце вівдповідь практичного товариша,а коли пхаєш трак гусянки тому що жаль кидати під дубом,то краще торба чим по гвен чую
У нас теж в мера кришку зірвало,хоче до нр все місто косткою заложити,гроші не встигає відмити,яке горе! Тіко з кордону,коли кордон переїїжаєш,таке враження шо пересік уральські гори,там снігу льоду на дорозі не ма,у нас на митниці на горб старого городища по льоду сковзаєш,аж дим з шин йде. По дорозі сракопад,будьте обережні за кермом на дорозі і хто пішкарусом на переходах.
Вітаю товариство! Дивіться но якого цукерка на е-гані ліцитують: http://www.egun.de/market/item.php?id=6200224
То буде машин в передсмертному стані,потім витяне купу грошей....забавка для багатих.в 124 кузові ще можна знайти коника.який борозди не спортить.
Дуже рідко. Мені за увесь час, що там купую, вдалося придбати два біздолетики у калібрі 6,35 за 70 єврасиків
Я починав ходити з такою торбою, але колега зорієнтувався, що це польска торба з часів перед Другою світовою, то виблагав її за великі гроші (а в мене ще дві таких було).