а треба собі установку дати. " я йду за стариною" і всьо. і повинна траплятись старовина, але інколи і війна трапляється. шмурдяк трапляється постійно, незалежно від того що саме шукаєте. ну і звісно що коли старі шанці копати то там більш війна вилізе ніж старовина. якось так.
Вітаю. Як завжди несподівано пішов сніг, все засипало, народ вулицями насилу пхається, всі плюються та матюкаються. Майже. Маршал Чойбалсан. Але нічого, Ви ж знаєте, "...що Зіта, що Гіта..." (с) Так, гарні. На першому - парк "Олександрія" в Білій Церкві. Китайський місток. Там завжди молодята фотографуються. У мене теж десь фото є. Можливо народ забув, але Овощ у 2013 році заявив, що строковиків призивати більше не будуть. І восени призову не було, після чого в частинах народу вже не вистачало катастрофічно. Якби все було спокійно, то навесну 2014 призову знову би не було, і десь до осені 2015 без обслуговування похерилося би навіть те, що було. До речі, гарно вкладається у версію, що анексія Криму планувалася після протестів за наслідками других виборів Лєгітімича. Але через Майдан довелося починати раніше.
що то за чурка? щось я і не чув про такого видатного ардінаносця-папєрдітільйа а повинні радіти та сміятись. ось як на світлині пана Бека. бо то всьо безкоштовно а в мене сонечко та тепло.
та і не тілько крим але і пів України б під кацапами була б, а то і уся. вазйєднаніє, адін на рот і інша херня яку кацапи та хайфівські підкацапники-пєйсатілі так полюбляють співати
https://vk.com/doc356450714_439301884?hash=f2432c2d2d0765a3ba&dl=6261e77608d0853685. Принцип действия шрапнели.
Судячи з етикеток, його випускали скрізь: https://www.google.ru/search?q=вино...QAhUB2ywKHWCCC6MQsAQIGA#imgrc=HsfleSIc2V4B_M:
Ну що ви, люди, отії шмурдяки згадуєте? Мені вистачило одного дня ахренолога у 1987-му під два яшика сонця в бухалі на 8 рил. Фсьо - потім пив кіндзмараулі та алазані велі. Я «написав м'яч» печінку мучати шмуридлами. Ви ще «біле міцне» (біоміцин) пригадайте от сьогодні дорогою мало не вгробився — зустрічна фура здула нашого Фіорінку на узбіччя — приїхав, нали 3Х50 горілочки, руки дрижати перестали. І манав я їздити в таку погоду вузькими дорогами
Сьогоднi вибрались з комрадом покопати по старовинi. По загалу, купа шмурдяка, гiльзач ППС, пару куль вiд нього ж, а родзинкою копу став скiфський НАК, по словах комрадена, десь 5-5,5 т.р. днэ. Свiтлини будуть пiсля викупу самi знаете чого -(((((
Забув додати. Той НАК дзвенiв як маленький гвоздик, та пiном не брався. Ставив на прибора катуху моно 14 кГц.
Вечір добрий чесной компанії! По ходу осінньому сезону фсе. Будем відкривати зимовий сезон. В нас -4 сніжок та добренний вітер.
Доброго вечора,за вікном -3 сніжок порошить,продам БМВ -412 Що тутечки новенького?Рукзаками міряетеся?
Ніхто незнає де задешево можна мерса 123 прикупити? рено і остальні малолітражки накрились мідним тазом.