А в нас якби не було війни , то ще досі з царевим сидором ходили , або й взагалі вже б ту армію розігнали .
вітаю панство. тепло, затишно, сонячно. сусіде купуй сам ту шепку з червоною ганчиркою та ходи. тобі красиво буде і вату у вуха не тре буде пхати і три кіла зайвої ваги через ту раму. яка ще і в спину даве.
ніяких три кіла там нема...і нікуди він не давить, навіть навпаки - нічого не давить абсолютно, щоб не було запхано до рікзака! а ви кажете...
австріяк цікавий але заплутаєшся в усіх тіх шлейках та торбочках. бундес то вєсч! але замалий. найбільш мені сподобався берген. туди багато чого покласти можна і зручний
А я вважаю що краще за отого сидора наприклад для лісу нічого нема,не парить,дешеве і запхнути багато що зі знахідок можна А на роботу тягаю РЕДО австріяцьке
Була колись в мене така шапка , ходив ній до сінагого поки штраймл не купив . Ну мо трохи даве і вага , зате то розробка 70-тих років , а в нас ше досі нічого кращого не навчилися робити .
все чере з те що і досі неповиганяли з війська усіх тих дурнів які мають совєтськє військове виховання. в них шаблон який не чим не зламати. звикли тілько красти та траву фарбувати замість того щоб вчитись воювати
Ходив і я із сидором поки не купив собі за дурничку отакого б/у рюкзака http://tankist-sssr.livejournal.com/74849.html , то тепер той сидір і в руки брати не хочеться . Ціни тільки на них не гуть гуманні , от вам для прикладу на новий рюкзак https://reibert.info/threads/prodam-3-day-molle-ii-patrol-assault-pack.619511/#post-9024384 Хоча я собі ше купив і новий тіко ото в сіренькому камуфляжі ACU за 1300грн .
Хотів би я Вас бачити як будете всякі цікаві желізяки в свого мерекоса запихати,а жилізяки бувають таки довгенькі,і не хочеться залишити в лісі і хочеться ще походити і покопати
пройшовши не одну сотню км пішки і по рівнині і по горах, пхаючи до рюкзака все що можу винести з копу - принаймні для себе зробив висновок, що краще рамного рюкзака годі щось шукати! більш того на раму можна навісити всього до х...а про те що він не парить в спину - це взагалі інша тема! навіть всі новомодні дихаючі технології не дадуть такого ефекту!
Так в мене для таких желісяк мішок припасений який лежить в тому америкосі і чекає свого часу . І купив я того б/у америкосв всього за 300грн то я його геть не жалію . Та й шо з ним зробиться ?
та лантух лантухом а от як ти і з лантухом і з прибором та лопатою лазитимеш от де питання. а щоб щось довге запхати та далі копати то букварик гарний, він глибоченький і туди зручно довгі речі влазть.
Так для цього є телефон і звониш щоб приїхали і забрали хабарь . Бо як їхатимеш із прибором та ше й з мішком то ментяри можуть і зупинити . А в мішку знаючи тебе буде кулемет - три і купа вопів . Ти ж мене знаєш я копаю манеТТо і мені рюкзак треба щоб покласти туди обід та воду чи термос в холодну пору , трохи одягу щоб піддіти якщо замерз , а літом пончо від дощу ну і всілякі дрібниці : аптечка , ніж , запальничка і т.д.
а от тут ти пальцем у небо. я вопи не копаю, а як трапляться випадково то подивлюсь чи брати чи ні. бо якщо то яйко чи колотуха то одне, отвір проколупав, начиння висипав і все нормально. а от якщо рг чи міномйотка то ну їх. крутити я їх незбирають а як приспиче то дешевше купити вже пустий. мені з самого початку ті вопи якось байдужі, неподобаються вони мені, а як війна розпочалась то і взагалі від війни щось відвернуло, більш на старовину тягне. хоча якщо знайду кулемет то не кину його саменького у лісі чи степу. але імовірність знайти кулемет з таким відсотком копарів та з тим скілько часу вже минуло дуже мала. отакоєот
Таке , то ти сусіда тепер теж старовину копаєш . Нашо вона тобі треба ? Копай і далі війну . Нашо тобі ті денарії та акінаки чи скіфські накладки у звіриному стилі ? Гільзи , хельми , шматки мосінок - це ж так весело . Та й ментам завши є робота і журнашлюхам буде кого показати по тель-авізіру . Бо пошук старовини воно канєшно теж не законно , але порівнюючи з війною не той розмах бо менше статей кримінального кодекса , не судитимуть по 262 , 263 , 267 .
я копаю те що мені подобається а не те що ти хочеш. та і в тебе більш шансів втрапити до криміналу через те що ти історичні памятки копаєш та кургани. а за це термін ще більший ніж за гільзу чи хельм. тим більш що я так і не викопав власноруч хельма, а за зброю так взагалі мовчу. нема її, повизбирували ще по війні а ту що недозбирали ту у 90тих підібрали. тож нема крім гільз нічого. я про нашу місцину кажу. мо в когось і ліпше становище з хабарем, незнаю а в нас тілько гільзач лізе. та і той більшою частью залізний. так що єдина розрада то лямпи. ну а трапиться акінак чи сокира або шабля то теж невідмовлюсь.