Нормально, Нел торнадо сіра , 9х11 моно чи ДД? 7 потяне комплект. Свій Бантік за 5 продав з моно, верніш виміняв на термінатор + доп, але те саме вийшло. Мд на рівні терки 505, 9в, хвата на сутки акума, настройки незберіга, легка вага, понятний даж для малих копачів Накупить бистро, напродать ? всі бояться назви Баунті, от якби Текнетікс гамма 6000, то відбою небулоб від покупців
Записався,буду хребет рівняти,бо скоро буду в позі сидіння ходити. Тепер трохи ситуація змінилась,антикваріат від них сунуть,харч теж тепер там дешевший,пойло хоч пити можна, а курево у них дорожче до акциз високий европейский 3 евро пачка середня ціна.
Мы там не нужны. Мы буфер. Они лучше будут жить с соседом-придурком через дом, а не через забор. А вот мы живем с придурком через забор. А второй сосед только "виказуе глибоке занепокоення"
Теж спиною зайнявся,з лівої сторони хребта солі дроблю,ходжу на массаж 50 грн сеанс,бо вже несила була ходить. Сало часник і 50 грм коньяку знайду,а капусти в Консерватора візьміть,він її в сінях тримає.То й приходьте
Вже десь писав,основна маса наших там тільки заробляють,а гроші вивозять сюди...вкорінились тількі ті що більше 20 років назад виїхали,там вже виросли їх діти,створили свої сімї.А часто батькі тепер вертаються...особливо хто заробив евро пенсію.
Такс, пішов дзвонити своїм, та встрічати з Києва, потихеньку приготую наповечерять, капусточки хочу квашеної.
і за гроші теж. хіба що за дуже великі гроші. але небагато, жменьку, ну півтори але не більше. бо сам інколи полюбляю з цибулькою та олією та з самом, картопелькою та часничку трошки щоб з рота цибулею не смерділо. а на столі пляшечка невеличка, десь на півлітри. щойно з морозилки. і сльоза стікає по тій плєшці а в грубці дрова потріскують та троха мерехтливо світе гасова лямпа і тиша. і лише десь далеко з під черкас чується завивання пана бека якому тої капусти недісталось і він виє з пересердя та гризе старезного житнього сухаря. отакоєот
За гроші,на базар,там квашену можна купити і навіть вже готовий салатик ! Не спиться,холєра ясна,похоже мій біобудильник геть збився...а через 2-3 години їхати....нерви вже тії.