та байдеже той рпг для того бусика. зараз пошукаю як того бусика миною підірвати намагались і що з того вийшло
да не тре міною-шофера горохом накормить,чи бобами з тушеною квашеною капустою та свинними ратичками а ля баварія.і опа!!як підривати,то з середини
Колись такий бобік був,тіко зелений,в Ужгороді з штрафмайдану викупляв,власник контрабасом ним займався,і потім після суду тему йому закрили,Забирав з контрабандним 2 баком,,повним пачок цигарок.А коли на зиму почав шини міняти ,то з старих шинах ще пару мішків тютюну витрусили,за пів року пачки цигарок перемололо в тирсу. Що цікаво,у власника подібних джипів 7 штук тоді було,прикольний тип,будинок в нього як палац і по сусідству з нач.митниці ЧОП.
рекляма чорртова!там в пана на Волині такі баюри-сяде ,як пить дать.і кумарі типу,порахуйте кількість воронок.,добють екіпаж на раз-два.а ше комарів з тиждень не кормить.всьо.колеса навіть обглодають
ААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!ПОЛУНДРА!!!!!!!В НАС ЗАРА!!!!!!!!! а вітер то північно-зажідний.готуйтесь хлопаки!буде-ОЙ!
У вас зара, а в мене із самого ранку сніг летить, а на завтра обіцяють -4 та ще більше снігу - а Ви полундра.
Прикол,тільки но ми тут про джипи тему підняли,до мене дзвінок,хочуть козлик газ69 купити,він в мене вже купу літ в розібраному стані в гаражі валяється...совпадєніє....не думаю!
і відсотки під подушку!.нас посніжує,нет дрочиться...та по............напалив дровами-ташкєнт однако.задрають нет-буду кнопав з .../старого ,дурного моб.ну типу джтіес5620.зато пердоляний,поломаний...но служе/
ню-ню...головне шо?трохи тему оживили.бо..той з роботи,той на арбайт....он трохи фотки поперли.бо так-понеділок.скукота.ще й п.@Опришок десь на чергуванні загубився./певно на Білому Слоні чергує.марлєзонів давно не правив/.тук,тук!ґер @Oprishok !марлєзону давай однака!валідолу запаси-не злічити!