Вітаю! Ну що, понеділок? Значить, скоро п"ятниця. То ж у Польщі час на годину пізніше, аніж у нас. А можна посилання? Цікаво, про що мова.
Доброго дня! В нас +2 сніг валить світу білого не видно. Пана Грінго з прошедшою Днюхою! Вітаю! Здровья, та нехай здійснюються усі бажання!
Добрий День. Привіт,сніжкомм трусить.і на фіга я вас питаю....шо ми москалі якісь ....миж в Європу а у нас сніг....кацапський,не приймуть нас через той сніг,от побачите! На дворі.... Зах.край Волині., Україна Сильна хмарність, невеликий сніг 0°C +32°F 5м/с 11миль/год 18 З 738мм рт. ст. 984гПа 29д. рт. ст. 80% волог. 3°Cвода
да ну їх!в мене кращий-доба=три вдома.доброго дня всім!в нас+1.сніжок легенько підкурює.припер з роботи.отримав тонкий намьок від Скота.пофоткав суботні монетоси.зара виложу.ну і пару краєвидів згодом.
Так і на годину і лишилося....дуже зручно,ще встигаєш в в магазини потрапити поки кордон переїдеш. На верх.фото якась свиня вохата,треба було метр для масштабу положити.....то ви її лопатою замордували... А буратінки вбиті і лисі...треба в піску їх копати,тоді гарні ті івани їхні....я попервах думав шо то за профіль дурника там "іоан"....
а драстє!я вже свої 8 годин на сьогодні відпрацював/якраз з 00г.00хв до 8.00 ранку/.хай ті ледарі шо вчора на коп не ходили,но диван на плечах носили,працюють
то в нас такі миші/шо свиней переростають.а буратіни....за піском тре за Жовкву,чи Яворів перти.но то вже якось літом
Пора збиратись,зубні протези знайти а то десь випали....і на лисині три волоски причепурити.... пару валянок,ватні штани,фуфайку,і чуть не забув ушанку ! Як когось побачите в такому прикіді,то Я!
Добрий дэнь панству! я сразу извиняюсь за руцкий мову не хочу каряво писать на Украинском. как то случайно попал сюда с темы:"донецк и область" раздел: "где копать?" и зачитался: весело тут люди копают, фото с копов и природа красивая. сам иногда копаю когда выпадает возможность находки складываю в баночку (пока маленькую майонезную), а по жизни рыбак, охотник, авто-мото любитель, немножко строитель (свой дом), варю воду и настаиваю строго для личных нужд и домашнего потребления поэтому государству ни какой конкуренции не составляю.
Добрий дэнь панству! я сразу извиняюсь за руцкий мову не хочу каряво писать на Украинском. как то случайно попал сюда с темы:"донецк и область" раздел: "где копать?" и зачитался: весело тут люди копают, фото с копов и природа красивая. сам иногда копаю когда выпадает возможность находки складываю в баночку (пока маленькую майонезную), а по жизни рыбак, охотник, авто-мото любитель, немножко строитель (свой дом), варю воду и настаиваю строго для личных нужд и домашнего потребления поэтому государству ни какой конкуренции не составляю. не вхожу в список вышеперечисленного, просто адекватный гражданин своей страны.