Щось ви запізно встали, ми вже і корову здоїли, дровець нарубали, трахтор прогріли, борщ вариться, ще і мд протестували. залишайтеся дома
Там колись (на Нивках) збирався київський клюб моделістів - у вісімдесятих, а перед цим на бульварі Лесі, біля Юного техніка.
Доброго понеділкового дня,в мене арбайт закінчився і почалися 48 годин вихідних днів,а хто до праці то так вам і треба
Доброго свім панідєрніка.Вчора був в лісі.значок в сріблі.з пальтретом сраліна.Цікаво те.шо кум подібного підняв за 52 км.Тілько пальтрети різні.на моєму він(вождь) вже з зіркою генералісимуса.а в кума без зірки хероя і генералісимуса.Кому цікаво.то товариш виклав на фіоліті.фалеристика.
Та з радістью б тільки хто буде за мене працювать як унітаз забьють?Уточнені данні про погоду +4,мокрий сніг вітру ніц .
аби що хороше. переплавити тую харю та просто як срібло продати. вітаю панство. тепло, затишно,сонячно. на дворі теж саме але трохи прохолодніше.
Доброго ранку! -1, вітер! вчора ввечері щось підсніжило трохи! Доречі, пане Грінго 80, вітаю Вас з Днюхою( хоч і з запізненням)! ростіть здорові, великі та широкі, але без надлишку у вазі!
та куди ж тут покинеш коли років 30 того стажу. хоча як не згадую про цигарки то можу декілько годин не палити
Всем привет! Погода- так себе, но тепло. Еще теплее ДОМА! Но нужно на работу. А где-то под житомиром... Фото кума пол часа назад...
Та отож. Думаю на самосад в следующем сезоне переходить. А то сигареты без табаку нынче пошли... Химиякакая-то...
Нє , дякую , я снігом трусити не буду . Посиплю піском і буду думати шо я в Санта-Моніці на березі Тихого Океана .
ну тоді замов щоб тобі бургомістр у центрі замість Йолки© пальму поставив і щоб усі у бікінях навкруг тої пальми хороводи водили
повишатть тариф. день два пропустить і тариф више піде, чи може ви погано вчились в наставника? чи може ви в іншому вимірі були !
Та наче непогано,ото тільки написав і зразу виклик,змішувач потік.Так що з роботи ніяк :-( хоча ліс під боком,і найціннішу знахідку у ньому викопав. Дякую