То хоч в європу - близько та зрозуміло . А ось у нас сьогодні в 90-й школі обдаровані дітки з усієї області зібрались аби в гамерику в чужі сім'ї потрапити - ото неподобство ! Цілісінький день з балькону спостерігав як вони та їхні батьки роїлись коло автівок біля школи , одні плячуть , радіють , інші матюкаюцця навіть при своїх дітях шо ті начеб-то "тупорилі" . Вже футбол починався - а вони все до гамерики подумки їдуть та дверцятами хряпають ...
Ба як ми швидко старіємо та погіршуємось , а може треба навпаки радіти шо тепер більше часу на відпочинок та наподуматьпрожиттє буде ?
старємо. щож поробиш? але то нічого. все залеже від стану душі. можна бути і у 20 старим дідуганом а можна і у 60 бути молодим хоч і зір вже не той і сили в руках вже не ті. отакоєот. а ви кажете
Пост 9113: https://reibert.info/threads/kiev-i-oblast.6596/page-365 Мабуть, тому хлопцю зараз в особисті переписки купа народу вже написала. Зайвий раз підтверджується, що треба шукати, і буде щастя. Доволі дорогий.
Але був один прикол-аж 4 сек. безкоштовно. Розмова така: ти де...зрозумів...буду...за пів...замість точек набір номеру.
Графік такий,в народі кажуть день,ніч,сорок вісім,в суботу працював на день 12 год.,в неділю в нічну 12 год.,понеділок вівторок відпочиваю,в середу денна зміна і так далі,з Вас за інформацію шість з половиною баксів
так в вас там жеж нечийний паровоз є якого ви мені втюхати хтіли. а я як знав відмовився. тож маєте чим пхатись до хрещеної у теє сакраменто. і нетреба вам отії доляри. ви їх або пропєте або на дівок спустите. а то хоч як але мотовство. тож гроші тії вам нетреба З.і. а отеє сакраменто далеко від бердичіва чи недуже. гаяваспитаю
Сакраменто в Гамериці,там тепло і газу та дрівцят не тре на опалення,а мій заробіток 6,50 доларів гоніть мені,і паровоза теж купляйте бо мені доларів тре
тю. хтож до америки зі своїми долярами їде? тим більш що в вас цілий паровоз є. поїдете на ньому до америки а там продасте до музею якогось от і отримаєте справжні американські доляри, свіженькі та чистенькі а не засмальцьовані, невідомо якої якості як в нас. і за квіток плятити нетреба бо ви ще можете пасажирів підбирати і цим ще гроші та харчи собі заробите.
Доброї ночі!Я з пивом і чіпсами,полякі в супермаркеті ТЕСКО соблазнили окаянні..халявськими чіпсами...прийшлось взяти нашого пива,бо пожежа буквально палахкотись в пельці.
Доброго ранку,тепло і +20.У хаті,на вулиці не знаю,ще не виглядав Де це всі,спите чи що?А на працю??!Понеділок все таки,нада сходить туди,щоб вас не забули,бо зарплати не дадуть. :-D
Доброго ранку всім хто на борту, +1С, слизько, авто крутнуло трішки на трасі, потрібно мабуть гуму таки мішелін трасову знять та зимову росаву вдіть та відвезти ровери на металолом. або продать задешево.
Доброго ранку ледацюги! А ну швиденько вставати, пити каву, мити пику та на арбайтен айн, цвай! Темно, холодно, вітряно та снігово. Тре до праці збиратися, а отой втер так віє, так віє, що уся охота ударно попрацювати десь зникає!