В мене випадок був,наступала ніч, на виході біля машини копнув сигнал,напарник кричить шо там,я мацаю якась квадратова кришка ,ніби дюралева,кажу шо якась .уйня тіпа кришки комутатора.Вже коли їхали до дому,я кермував а він в відрі шмурдяк переглядав і виявив що то квадрафолія кр щей великого розміру! Отаке буває.... Ну все,треба їхати,на кордоні махновці створили самоконтроль,контролють чергу і ДПСУ шоб гроші не брали за пропуск....і черга йде по графіку без істеричних пань....
ги. коли починаєш ставити незручні для совкодрочера питання і вони ще і розходятся з його баченням ситуації то отримуєш штрафні бали за флуд у курільці!!!!!!! та закриття теми щоб відписатись. от такі малописменні пейсателі у хайфові
Не всидів, таки попхався на природу. Щоправда, вирішив поїхати в інше місце, аніж планував учора. Коли дістався майже на місце, почав йти дощ. Таке нас не лякає, а тому подався далі. Зібрав прилада. Почав бродити, виявив "ізбушку в російському стилі, розташовану серед мальовничої галявини в нетрях лісу". Зрозумів, що десь неподалік мають бути ..."3,14рас Василь та людожер Микита, озброєний армійським біноклем і мішком з мотузкою". Раптом у приладі здохли батареї, хоча ними майже не користувався, і вдома прилад показував повний заряд. Одночасно здохла електрична запальничка. Стійка підозра на невдалий вихід переросла у впевненість. Вирішив просто прогулятися, та повернутися додому понад річкою. По дорозі побачив доволі великі сліди, як я розумію, здоровенного зайця (поряд зі слідом 5 копійок). Вибрався на стежку понад річкою. Дійшов до Палієвої гори, зрозумів, що погода народ не лякає, особливо рибалок: І подався додому. Хоч і невдало, але зате провітрився та побродив.
А що за сурогат? Я думав, народ як гнав у селі, так і жене. Не можуть же одночасно закінчитися цукор, буряки, задавнене варення, і всякі інші продукти?
Доброго всім. За вікном +5°С і туман. Щось бачу похворіти захотілося не тільки мені, то все чечез новий місяць, мабуть. Атм. тиск скаче, як заєць — зиг-загами. Та й погода повинна радикально помінятися з понеділка. І знову я в Ірпені. Сьогодні їхали через Кощіївський ліс, на кожному обладнаному місці хтось стояв шашлики смажив
і в кого були найсмачніші шашлики? чи вам і скуштувати хоч по одному кавалку недали? в нас дощик розпочався. і що ото з погодою робиться?
Доброго, да я в курсе. К сожалению нету там сейчас тех запчастей,так сугубо с нашим патрономмгсобирательским движем по трындеть)
До , завтра понеділок арбайт , зароблять на підялинку щось.Головне щоб дід мороз другим прийшов першим хай Миколай приходить, а Снігурочка по ходу наш агент, пятничний, затримає старого
дід малопющим оказався знаєте скільки влить потрібно було, білочка наша допомогламидведя теж звалить.
та в нас нічого а от вам тре мабутьтепер і нік міняти на Мендель Герш але ліпше все ж таки канонічно щоб було, тобто на Фроім Грач
ніякої реклами, і згадку про того п., просто реально перша моторола була 2288 , 2001 рік, чудовий апарат, даже в підвалі брав.
У меня такой был- Купил в далеком 1998 году за 200$. Первый пакет- Сим-Сим. 2,50 исходящие и 1.25 входящие. Но отбил себя быстро.