Та ні, мишци судомить, тріцепс сам смикатись почина, а тоді поступово всю руку захватуе. Такими собі приступами.
Це я так зрозумів мова йде про аршин,яким не можна зміряти росію.... бо ви ним х..я міряли у бані й тепер він правильної цифри не покаже Да,згоден - важливий і головне потрібний контент
Доброго і вам,тільки ми тутечки здаеться самі,всі десь подалися.Мабуть до пана Консерватора,клуню громить.Бо йому зараз ніколи,контент завантажуе на сайти
Вітаю панство. Холодно,сиро,болото млять його.Та копати поїхалии. Ось маленький фотозвіт. Дороги то кращі з гірших,на поганих ділянках краще не зупинятись. На останніх фото вечір і туман.Він почав збиратись десь від 15.00.на вечір,коли вибирались з лісу він сцуко був взагалі як молоко. Ось тут без запасу грибів ніяк і нікуди.
Колоти сустав треба,ну блокаду,я думаю Ви зрозуміли,така кака теж була,трапився толковий травматолог після інституту,все поки зер гут.
Панове,може хто щось подібне зустрічав? Вилізла сьогодні,ні на що звичне не подібне,асоціацій "0". Створив тему у "хламі",але все ж...
В "хламі" теж озвучили таку версію. Може й вона,ось тільки отвір знизу маловатий. Або ще низа бракує.
Був такий. Сам підганяв до замку. У школі повідкручував усі гайки до яких змог дотягнутись. Але була вада - кишені дере.
Добриранок! Зі Святою Недількою всі будьте здорові! +3, сходить сонце, день обіцяє бути гарним Вчора накупив своїм хлопцям для роботи і для копа ВАЗ 2108 ярко-червону. Розведена сусідка вже побачила, але ще не катав