То цей крот що шей матючиться цифрами та ненашими буквами,і як Вам впєчатлєнія від цього самокльопи,якось під чаркою мало не відкупив в камрада за півціни таке чудо?
я починав взагалі без прибора, шупом тицяв а з ним знахідок майже нема. але невідбило бажання. а ти сусіде хочеш і посрати і сподні не скидати. обирай вже що тобі ліпше горіхи чи хата. З.І. зауваж! поради ми надали цілком безкоштовно а могли б і рахунок виставити.
З вечіром будьте здорові! В нас сьогодні майже весняна погода, +5 було, сонячно та троньки вітренно. Присвятив день копу, бо мабудь скоро вже зима буде.
Ну не рівняй всі по собі , ти ж кремень , а як отака розмазня як я візьме у руки вперше того крота чи ше якого кощея . І ото нариє ям по пояс і викопає кілька цвяхів чи взагалі нічого не викопа , боприлад глючить , то навряд чи більше захоче шукати манеТТо та інші цікаві речі . Та треба і те і друге , ото і балансую між горіхом і хатою .
Сирий, хай хто юзає і виробник яйцями в мене кидають, але мд не для тогодумів, пардон новичків.Мд на рівні Ф 75, е свої вади, може сам з собою говорити.Про остальне в темі відписав, недоліки і т. д.Все як є, в мене таємниць нема. я можу вам дати напоходити, може я тормозю. Хоча відписав автору на повернення.
запальничка, то камрад прийшов показав, спитав що робиш, кажу мд налаштовую, він каже нюню, а я копать пішов.
Дякую за відповідь,я залишаюсь при своїй думці,що фірмовий прилад є доведений до ума як говориться,а оцим самоклепам дуже далеко до нормального стану.
Та лінуюся, я зараз світлини робити, мо завтра? Чи Вам необхідно зараз побачити монетто та гудзики? Та нема там нічого незвичного, десяток монетто та декілька гудзиків, одна татарка, одна начебто турецька , деньга копійчини різні та і усе, гудзики майже усі лисі один номерний РІА, 12 полк.
краще нетреба, тиск піднявся ще на копі, башка зараз розвалюється, кров носом шла. може завтра, недобивайте і так настраждався.
Трішки і я сьогодні побродив,знайшов шомпол моськин,відвертку до бензопилки і провірив одну версію з приводу розміщення корчми,тільки тепер питань стало більше чим було
Чому так? Ви ж наче з знахідками. Тількі я щось незрозумів, Ви ж наче не Аською махали, а на фото з запчастинами від запальнички Ася.
читайте темку уважніше, поки камрад аською махав, я 2 часа зубрив інструкцію і налаштовував крота хм Аська була, продав на другий день копу, не те пальто.