таку не продам але є більш соврємйона конструкція. хоча є великий сумнів що працює, конденсатори в трясця пересохли від часу.
Куме, купіть собі околяри бо вже від старості вам радійоли привижаються. Настойка на золотому корені, то є очєнь пользітєльная вєщь і єстєствєнна дарагая. Вам можу дать совєршенно безвазмєздна але тілько самовивозом
якби було то я б ні за яке сало таку річ не продав б нікому. на великі свята заводив би та слухав платівку. але я знаю в кого є майже такий тільки без труби. це його ВЕЛИКОКУРКУЛЬСТВО аскабан перший, таврічіскій
А ви приїзджайте до мене в гості, я вас тут бігом вилікую. Устрою вам курс омолажіванія організма з усіма витікающими послєдствіями
так я ж і казав що майже такий. у патяхвона труби нема. та воно то добре або тільки на немовля не перетворитись. бо жінка тоді додому не пусте. нащо їй дитина замвсть чоловіка.
таке зараз і самому треба але нажаль нема(((((((( хочаб якогось поганенького але треба. бо москалі майже під хатою шнирять а проти тої зарази тілько така свята кропильниця допомагає дуже дієво.
та воно то добре мабуть але я вже трохи застарий щоб ще одну жінку виховувати. мені моя теперішня дуже влаштовує. так що я ліпше окуляри піду наміряю
от жеж хвашизд! та і пане руслан 100 теж. ну і я за компанію з вами. запитаєте чого? а ви подивіться на номер поста. отам праворуч. у куточку. внизу.