а хто тут себе позіційонує як великий пєйс атєль, захісник ідолів счйорса та іншої камуняцько-кацапської наволочи? отож
Вчора така історія сталась,привезла дружина м'ясорубку з магазину,дивлюсь на коробці місце виготовлення м.Сніжне Донецьк обл,Україна,дата виготовлення березень 2016 року,ніфіга не зрозумів?????
всіх вітаю! мені щойно сорока на жопі, ой на хвості, пренесла новину, якоби на слід неділі плануеться експедиція в Знам,янку днів так на 3-4 ))))) трепещіте монетки)))
А ВИ, часом, не через керченську переправу до пшекiв ходите ???? -))) гарнi хлопцi, наступного разу й дiвчаток покажiть -))))
Напікав щось масивне на городі, тестував глибинника… на 40-ка см. додовбавсь до багажника — чи то лісапед, чи мацацікал, ґрунт як бетон не вгризтися
нікуди не ходив. просто запалив свічку на знак памяті і мертвим і живим і ненародженим...................
Шалом ! На вулиці сьогодні було комфортно і сонячно . Обпилював з батьком горіха , виріс проклятий такий здоровецький і гілки пішли на хату , добре хоч взяли оту камуляторну пилку для обрізки дерев шо на довгій ручці . Бо з ножовкою і сокирою навряд чи шо б зробили .
В нас музеїв купити не можна, хіба що отой музей є приватним. А купити можна отакий палацик, що занесений до реєстру пам"яток, та вкладаючи купу грошей зробити з нього цукерка. А ми будемо допроваджувати до порядку дерева у тому парку, котрих є більш ніж 500 (у першому етапі). https://www.facebook.com/palac.w.malkowie/ А отак виглядав отой палацик за комуни:https://www.google.pl/search?q=pała...sAQIUg&biw=1352&bih=610#imgrc=xqFAF0T9Ohb5XM:
Не виключаю, що й зараз до кацапстану ота сировина до кацапстану їде. Сьогодні розмовляв з сестрою (працює у банковій системі), то вона каже, що раніше в Україні було 20 банків з кацапіїї, а зара 40!
Дався тобі той Кастро. Помер та і помер. Він з 2006 року від справ відійшов, і з кацапами останнім часом кубинці не дуже справи мали. Навпаки, налагодили взаємодію з Америкою, навіть Обама приїздив. Вперше за останні 80 років американський президент на Кубі був. Ось тобі, для покращення настрою: "ані утанулі": Свирид Опанасович встає і затика сокиру за пояс. Свирид Опанасович (до Химки). Ходімо стара. Саломон Самсонович. Куда ви, діду? Свирид Опанасович. Рєпку треба витягнуть, здорова, клята, виросла, як клуня!
ота тема як лакмус. тих хто незгоден відразу або до бану або труть. і саме цікаве що не поминають закатованих кмуняками Українців а плячуть за тою курвою кацапською. здохло падло туди і дорога. міг і раніш здохнути
Може "Тотал" по собівартості підігнати,мерекоси джунглі в Вєтнамі палили,покропите капосного горіха і проблем ніц тільки дрова порубати??
Таке , а горіхи здавать ? Отож і балансуємо , і горіха не рубаємо бо можна з нього грубі гроші отримувати і вимушені обрізати гілки які виростають над хатою .
Вітаю панове, приїхав з копу, 2 години з настрорйками, а які я ямки копав, ето шидевр і яких х, шо було, а сигнал звенів, камрад з аською круг мене 2 рази пройшов, а я все "барановодство" читаю , вполював і то інтуїтивно під вечір уже, добре хоч місцина небита, знаю де то трохи мідяків є, ат такби і цього об дуба гепнув. отакоєот.
Це для початківців треба такі прилади , щоб назавжди відбити цікавість і охоту шукати манеТТо з металошукачем . Ше один порадник
Тре було *ВЄРАТОРА* брати.Я сьогодні випадково заскочив в лісок.Бляха нагрудна*ДЕСЯТСКІЙ*.кресало гарне(калач).два ключі.Єдин КР.другий отего качура *десятскій*.підкова з чобота -татарка