І куди подівся пан К%, невже таки його дружина до хом'ячка ночувати вигнала через помилки молодості із жидівками?
У мене на всю хату «Танцюють всі», так що спати можу піти тільки до хом'ячка, але він мені ще вдень казав, щоб на його буду не зазіхав
Добрий вечір,день якось безглузду пройшов.До європи не потрапив,люд взбунтувався в черзі,порвав поліцеським форму,гудзики і кашкети,мусив приїхати другий екіпаж шоб визволити двух копів.....потім пішла махновщина,закінчилось тим що мені на капот кинулась якась молодиця...тіпа не пущу бо ми стоїмо з 16 години,мої доводи що я там з 11 ранку ніц не дали,обмінялись трад.матюками я плюнув і поїхав до хати,може з понеділка ...нарешті мєнтам пістолі якісь дадуть шож то за копи...яких піст..ть всі кому не лінь.
мабуть так. бо я йому писав щоб він розповів як там у інтєрнаційоналі домбабвійському гарно живеться, чи кАлбаса вже по 2.20 є та чи дають квартири безкоштовні і при цьому обіцяв не сміятись. але він проігнорив мої звертання хоча на райбі зявлявся. ну та і біс з тим недобитком камуняцьким.
а що тут такого? тре бути троха спостережливим і все. то вас обманули та підсунули підробку. імовірніше за все китайську
мені щоб красіво було,в рамочці подешевше. а взагалі покажіть бо ще підсунете якусь не ту картину і що я маю тоді робити, га. перемальовувати оте все щоб було крАсіво
ну то ви погано пояснуюте. тут лише два входи з того явища було. якщо молодиця гарна то брати з собою під приводом показати красиві журнальчики та марки і послухати заборонену музіку. потім можна грати. вона забуває і про чергу і про подорож і про все інше. потім дасьте три рублі та висадите десь недалеко від людського житла. але якщо вона страшна то просто дати у писок кулаком щоб заткнулась та не кидалась на автівку шкрябаючи фарбу.
1 варіант не проходив по тій причині що зі мною сьогодні дружина їхала і ще 3 невєсти вком від 60 до 80 років. 2 варіант ,ще не хватало з істеричками битись ,я хоч підстаркуватий але на емоціях можу в вухо зацідити... тепер від тих нервів заснути неможу.....буду трохи медітірувати....або в льох прийдеться з слоїчком сходити.... за заспокійливим.Є в мене така чуйка що там сьогодні не оодну пику розібють...і навіть машин.
Ой снігу, снігу білого накидала зима. Прибігли ми погратися, а снігу вже нема... У нас все біле , -2 , тихо. Доброго ранку. З шабо ) суботою будьте здорові.
Доброго ранку панове, +1С, сонячно, гайну за динаріями, мо якусь мідну мАнетко знайду або кляд!, головне ножками до нього дійти