таранька якась сушена. де цицьки, де срака? нема ніц, одні кістки виперають.(((( правий пан Саня,ой правий
Ше один . Вона ж молода ше в школу ходить . В 35 вже буде така як тобі подобається , буде пхаєти свою квадратну сраку в лосiни молодьожнi .
мені теж, я таки поїду до тьоті Сари, а вам ракушок вишлю з мертвого моря, мацу і ще тельавізора. хасидами передам.
х. а не пятниці, скінчився драйв, так і від живий цицьок відвикнеш. зате які ножки, ето шедевр такі. ось в начальниці, на планьорці сфотав.
Свирид Опанасович. .. - то з лісу виїзжають четверо, всі на конях, худі і голі. Всі з косами, а в одного ще вєси магазинні. Мабуть, шо по сіно поїхали
Спочатку обрізання, а лише потім довідка. Бо Ви довідку отримаєте, потім передумаєте, а пану К. відповідати? Так що "дєньгі против стульєв"... чи то, довідка проти... доказів.
ти як нічого нерозумієш то ліпше мовчи. я коли ото у школі вчився то була у паралєльному клясі така собі Рита і звали її усі Сабріна. так в неї у сьомому клясі вже розмір третій був. ото краса була, ото багатство! а ото якщо цицьок нема то хвороба якась і може ще і заразна. ну от скажи яка радість грати дівку без цицьок та сраки? таке відчуття що то не дівка а хлоп з діркою. а це вже перші признаки латентності. а то вже хвороба. отакоєот. тобто дівка повинна бути дівкою а не безстатевим створінням, як зара модньо казати унісєкс.
а ви як тую світлину робили, у протигазі чи без? бо отії капрони та ще плюс до того взуття з штучної шкіри дає таке амбре коли розутися що і мухи зі стелі падатимуть
я теж але інтуїтівно відчував щось таке. вже потім, як виріс то взнав такі слова і зрозумів що був правий ще тоді, що дівка повинна бути дівкою, що в неї повинно бути те за що приємно узятись і отії місця повинні ласкати око чоловіче. отакоєот
Схоже, Вас виведено з душевної рівноваги, бо знову пишете хокку: Невже це через того жида? А іще пан Касіо погодився на херург... хірургічне втручання. Не переймайтеся. З"їжте сала, випийте кави, і все налагодиться.
Доброго вечора,як ся маетеся?Пане Консерватор ,ви чого ото як в обід до свого снігосховища ходили так двері погано прикрили?Снігу натрусило...
та я ж не @ЗаМеС щоб усякі танки та хоккі писати. то він майстер був. прийми господі душу його грішну. ........
я непойняв шо не подобається гаяваспитаю. сніг безкоштовний випав то беріть та у слоїки закатуйте скоріш поки не потанув.
Доброго вечора. Щось п'ятниця не така якась. Ось для пана К% як він любить: Ну і для не таких балуваних:
ну що казати! дивитесь,! в мене дух перейняло , вперше козацькі зброї находжу! тож дякую головному козаку, за гарну пораду! мало того , позавчора там були, особо нічого, а сьо щось нас туди потягнуло! 2 й сігнал і вилазе наконечник! радів як слон! на фото цікава бляха, наче кована, і рисочками зроблені візарунки! важка! думаю теж старовинна!
.... Про родинні зв"язки поки відомо мало що....., це теж насторожує, так само як і....сніг безкоштовний випав то беріть....