по перше не треба виробляти некондеційний первиний продукт, а по друге я десь читав що брага то дуже гарне добриво. тож якщо у процес закралась помилка і брага вийшла непридатна для виготовлення кінцевого продукту то ліпше її використати як добриво і отримати значні врожаї. і потім надлишоу врожаю пустити на виробництво спиртоємної речовини. або проще зварити з того варення. отакоєот
ну що поробиш. серед жидів теж інколи трапляються розумні люди. тим більш що цей жид на даний момент нам потрібний. тож те що він жид можна не афішиювати. і взагалі тут тілько я вирішую хто жид а хто ні.
А скажіть, шановні, хто недавно в армії служив. Чи можна термобілизну малому на ДН подарувать? Служить в нациках у 3012. Бо на телепоні не відгукується, мабуть начальство в них ….
нащо? я ліпше якуюсь красиву картину почиплю на стіну. щоб і ставок і млинок і вишневенький садок© отакоєот
та ні, виж в армії були, чи вже ієархію відмінили? незнаю як в армії щоб мобілки нізя, я камраду на зону мобілку передав, і пох той запрет.Прапора самі ж і занесли.
поки з війська не повигоняють усіх дибілів які починали службу за совєтськими стандартами діла не буде. або най забезпечать нормальне річове довольствіє або нехай не гавкають та засунуть своє почуття прікрасного собі до дупи.
Пане К% дайте мені довідку шо я жид , ну пожалуста ! Я тоді поїду в Тель-Авів як жид отримаю кватіру або навіть три , піду собі обрєзаніе зроблю , мацою зажру та буду банкувать .
та надати то не проблема, мені не шкода. але з тою довідкою сусіде ти не до жидостану поїдеш а до найближчого ярка. і там тобі і абрізаніє зроблять і нагодують що правда не мацою а свинцем але досхочу, і кватира тобі буде 2 на 2 метри а мо і більше, залежно від того як загорнуть.