Трішки світлин з відкачування ставка з колоколами тіко з мобілки з хвотоапарату скидаю а вони не откриваются, біда
Гиндики пішли…їх коні розігнали. Це пи…ць. Чую собака ах цепа рве, виглядаю у вікно — на городі 6-ро коней і жодного індика Поки вдягався, коні пішли далі… хоч би переорали чи що((
Добрий день всім кнопкодавам,копатєлям і сочуствующим за кримом. У нас Волинська область, Україна Сильна хмарність, мряка +3°C +37°F 3м/с 7миль/год 11 ПнС 749мм рт. ст. 999гПа 29д. рт. ст. 97% волог. 3°Cвода 37°Fвода 25 листопада 2016 8:00 ні снігу ,ні дощу,ні сонця,3 ні, виступ президента виглядає більш оптимістично ,ніж пейзаж за вікном.
Вітаю панове, -0С, прохолодно, замерзаю , коли ж тепло то буде +40 С, і пятниця неврадість. люблю коп літній
і вам доброго!/погода-та сама фігня/палю дровами,кнопаю,потім мо по магазинах і баста.почну шабат на 12 годин раньше
Йессс , офф кооосс ! Єкзектлі !!! Ві віл бі селебрейтінґ фор е лонґ тайм ! Інформ , пліз , лет ауар френдз фром амеріка зет ві кілд енд етт олмоувст олл таакейз .
Так і продовжуйте ! Шпіртного вже не вживаймо ! Ось вже один допився - забабанили ...https://reibert.info/threads/kak-brosit-pit.642044/
за мною заскочити незабудьте бо ви ж обіцяли. вітаю панство. тепло, затишно, сонячно. на дворі взагалі майже літо+1 обіцяють сніг.
та як тут невживати, дипресія мучить, мд нема, машини нема, самоделки впарили шардоне випив, ще і по чекушку бігав , з ранку похмелився , коку попробувать, а в мене ампулка морфію залишилась але уколів боюся ужос, мо з спиртом розбавити? чи може грибами обожраться х.з. отакоєот
Вітаю всіх з п"ятницею. Мені, щоправда, різниця не дуже велика, бо в шабат на працю. А як тобі отака програма?
Якось трохи занадто, нє ну я розумію що 130 млн. то не так вже й багато на фоні 7.5 млрд. населення Землі. Але хто ж тоді знищуватиме некондиційну брагу?
дуже розумна людина те писала. все вірно. неможна кацапів ділити на гарних та поганих, відповідати повинні усі. і усі повинні бути знищені.