Оце "моє тьєло прожигає діван" (с), слухаючи "класика Леся" Під спойлєр не ховаю https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=rI4hyW_Xzh0
То його краще в гравіцапі на ходу слухати,але не всі пасажирам можна. Там сусід здоровий коняка,не моя вагова категорія!
Слава Йсу всьому шляхетному цицькошанувательському паньству! Десь мабуть +2...3, вітер дим від цигарки не задуває, зірок на небі не наблюдаєця. Майже і не спав. Тра десь через 40 хвилин, в півсьомого піти прийняти трохи кілограм залізяк. Отакот,... "Ні мінути пакоя" (с)
Доброго ранку! знов газуемо на Жовтоалександровку! точно шаблюку та гармату на ядрах викопаемо! Всім гарного дня!
І Вам доброго гутенморгена! Не знов, а як завжди по-п'ятницях Пану Беку про цицькату автомобільну Хверярю:
І Вам також гарного дня! Але ніколи не кажіть куди прямуєте -'це просто дружня порада, щоб фарт не збити, Діда Хабарчука не зобідити, і Пану К% наперед відсотки не сплачувати
Я Аляску воду замовляю, ще пятого бутля замовлю , моршинську або миргородську 0.5 упаковку 12 штк. постійно.
Та ну що ви розходились. Давайте почекає доки Порох підніме рівень життя до європейського рівня щоб весь крим сам захотів до нас приєдначись.. Всеж так і йде по плану наприклад з цінами на комуналку, а через рік два в нас будуть тисячі гривень це щоб легще Криму приєднатись
Вітаю з Днем Подяки ! Ті хто на стипендії від Госдепу повинні сьогодні святкувати , інакше вріжуть грошове забезпечення . На вулиці -3 , тихо і похмуро .
У мене по городі ходять сусідські гиндики, тепер знаю чого вони там ходять))) Як у нас «не будете» то заходьте в гості))