Е ну шо ви так . Там і жіночка є і видно шо вона охайна бо пере шподнє , і мнєсо бігає , та саме на пательню проситься . Прям мрія , а не місце для відпочинку . Геть як казав Карабас Тросики в нас ставлять аж гай шумить , то хоч трохи лисиць виловили (200грн хутро лисиці ). Бо вже було шо вдень лисиці по дворам шастали .
Я не жадібний,приїзджайте,заведу і поселю якраз ви молодий та нежонатий будете чекати хадзяйку шподнього
Почки вечером шепчуть (купи фильтра для води а то відкладем тобі камінця), то рішив послухать мож відстануть
Монети часто зустрічаються в одній ямці. Чи з кишені випали, чи загублений кошель, от вони разом і лежать. Як на мене, "стійбище" на наркоманів не схоже. Надто добротно облаштовано. Хіба що збирачі, які самі не вживають. Але я би поставив все ж на якихось сусіда та сусідку з найближчого села, котрим у селі разом показуватися не можна. От і ходять до лісу "по гриби".
Сантиметрів пять снігу ще лежить не дало обслідувати детально,на "голубку з голубом" не дуже схоже,вибрано глухий куток лісу і хащі там комарні і всяких мошок тьма,дуже акуратно,кущі не поломані,гіляччя для хвігвама притягли а не рубали на місці,там де залишаю машину є знайомі вони і казали мені влітку щоб був обережний бо в лісі хтось кочує,я теж притримуюсь думки що заготівельники.
Хіба для кулєкції , а пити ту циганську мочу - Боже збав ! Там жеж написано "фабріка молдова" . Якшо Вам таке саме з Греції їде - відмовтесь доки не отруїлись самі чи когось гикавка не напала .
Агаааааа !!! Точняк - спочатку зруйнуємо всі їхні церкви , підірвемо нахерес їхню айпетрю , втопимо всі кураблі у сівастопалє , пограбуємо винні погрєба , вижеремо все їхнє питво , потім згвалтуємо всіх їхніх жінок - а вже потім насцимо в їхнє море та нас..ремо на ялтушкінськіх набіріжних а в артеку зробимо концтабір . Коли намічаєця повернення кріму ?
цілком згоден з вашою програмою повернення та покарання крисчанів. але є одна гарнюня пропозиція. усіх тих крисчян хто залишиться живими загнати на баржі, відігнати подалі від берега та притопити. ото крабів буде. відразу екологія відновиться
У сподніх то херня , а от коли той остюк залізе в члена - ото біда ! Його ж тільки вперед безболісто можна проштовхнути , а взад то є повний ..істєцц ... Колись в купі яшної соломи пердолив піонєрвожату з Дніпропетровська - цицьки були в неї як дебелі кавуни , жопа як велетенська подушка ... Але сама була не товста , талія як у балярини й на лице кралечка як з кіна про кохання . От надвечір ми здибались , а шоби ніхто не побачив - полізли на скирту соломи з ячменю напоіп.тісь , а коли треба було миттєво рятуватись аби не трапилась вагітність то підсочив та впав "голілиць" в солому й налипло на коцика вустюків . То був фініш , вже думав у лікарню пертись , але вона сама годину виколупувала ті вустюки ... Потім ми ше декілька разів зустрічались вже в неї в Магдалинівці , ехххх , були часи ....